Luna, Marko, Sloba
E-Stock/Printscreen
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Luna Đogani je pobednica druge sezone rijalitija Zadruga. Međutim, mnogo se plemisalo o tome da li je on zaslužila pobedu ili ne, a pre nekoliko dana je to pitanje uživo u emisiji "Narodn pita" postavila i Maja Marinković.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, jedan od gledalaca je rekao Maji da je preko Lune došla do petog mesta, ona je imala spreman odgovor:

Isplivao PO*NO SKANDAL porodice Đogani! Procurio eksplicitni snimak na kom masturbira i POSLAO GA anonimnoj devojci! (FOTO)

AUTOR: Ekipa Alo! DATUM I VREME: 11.08.2019. 11:26 - 11.08.2019. 11:46 „To je najnormalnija stvar na svetu, a oni koji iole vole sebe stalno to rade", rekao je denser za „Alo!" Baki B3, Foto: Alo! Denser Baki B3 nikako da nauči lekciji da, kao zauzet muškarac, ne treba da se udvara drugim devojkama!

 

"Da li bi ona došla do prvog mesta da nije bilo muškog polnog organa i te preljube?", izjavila je Marinkovićeva u "Narod pita".

Luna i Marko

E stock

Luna i Marko, Foto: E stock

Podsetimo, Luna Đogani je bila učesnica prve sezone Zadruge, kada je zauzela 2. mesto. Tokom svog boravka u Beloj kući započela je ljubavnu vezu sa oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem. Nešto kasnije je njegova supruga, Kristina Kockar, postala ravnopravni učesnik u rijalitiju, Luna i Sloba su raskinuli, a Kockareva je odnela pobedu. Luna je pretpela težak period nakon prve sezone, ali se oporavila dovoljno da uđe u 2. sezonu pomenutog rijalitija, u kome je započela novu ljubavnu romansu sa Markom Miljkovićem, a Luna je ovog puta osvojila prvo mesto!

Luna, Sloba

E-Stock/Ivan Dobričić

Luna, Sloba, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Portal Alo! je nakon Mjine izjave sproveo anketu, pa smo vas upitali da li bi Luna pobedila bez, kako je Maja rekla "muškog polnog organa i preljube", a ovo su rezultati vaših glasova!

Luna Đogani

Screenshot

Luna Đogani, Foto: Screenshot

Po mišljenju narodna, Đoganijeva bi očigledno pobedila u drugoj sezoni i "pomoći" bez Slobodana Radanovića i Marka Miljkovića!

Pogledajte BONUS video: 

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

Komentari (2)

jes

11.08.2019 15:40

maja je rekla da nije bilo one dvoice malih nebi pobedila I tako je.

Glupost

12.08.2019 21:33

@jes - A Maja je?