Pavle Jovanović, Dragana Mitar
Screenshot Youtube
Pavle Jovanović, Dragana Mitar

Screenshot Youtube

Pavle Jovanović, Dragana Mitar, Foto: Screenshot Youtube

Kao bomba je odjeknula vest da je Siniša Dragutinović navodno na brutalan način izbacio iz stana još uvek zakonitu suprugu Draganu Mitar, oglasio se i njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović!

Pavle, koji je sa Draganom imao burnu aferu još pre nego što su oboje postali učesnici "Zadruge", ispričao je šta misli o ovom skandaloznom događaju, a onda šokirao najnovijim informacijama o bivšoj.

PROČITAJTE JOŠ:

- Video sam, znao sam to i kad se desilo u toku noći. Nije to trebao na taj način da uradi, ali ima i ona tu dosta krivice. Otišla je na more sa jednim muškarcem, a došla je do nas i neka prepiska da su otišli da konzumiraju nedozvoljene supstance, da su poneli opijate sa sobom, tako da nije ni ona zlatna u svemu tome. Sinišina devojka je mnogo dobra drugarica moje devojke tako da iz prve ruke znam šta se dešava - izjavio je Pavle za Republiku.

Siniša Dragutinović, Dragana Mitar

Printscreen

Siniša Dragutinović, Dragana Mitar, Foto: Printscreen

Budući da se pojavila informacija da Siniša ima u planu da pozove Jovanovića da svedoči na sudu protiv Mitrove, Pavle nam je dao sledeći odgovor:

- Nije me zvao, nego je rekao da će me navesti na sudu ako treba da dođem da dam iskaz protiv nje, ali naravno da ja to neću uraditi, niti želim - rekao je Pavle.

Ceca od Putina dobila šokantnu ponudu! Nije znala gde se nalazi (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 19:24 Iznenadila se i ona... Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović često objavljuje slike iz privatnog života na društvenim mrežema. Ipak, ono što je danas iznenadilo mnoge jeste šaljiva objava u kojoj piše da je predsednik Ruske Federacije, Vladimir Putin, hteo da "ukrade" našu pevačicu.

 

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Draganu Mitar prozvali da se unakazila, evo kako je objasnila ovu intervenciju