Miloš Bojanić
printscreen
Miloš Bojanić

Printscreen

Miloš Bojanić, Foto: Printscreen

Folk pevač Miloš Bojanić devet godina nakon pobede u rijalitiju "Farma" rešio je da se ponovo oproba u rijalitiju, ovog puta u "Zadruzi".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sinove Miloša Bojanića sigurno niste dugo videli u medijima. Bane i Mikica Bojanić bili su folk zvezde početkom prošle decenije, a onda su se deceniju i po obojica odselili iz Srbije. 

Miloš Bojanić

printscreen

Miloš Bojanić, Foto: printscreen

Obojica su na drugom kontinentu osnovali porodice i privatne biznise od kojih žive kako su oduvek sanjali. Zanimljivo je da obojica imaju po troje dece.

Bane Bojanić se, kao i njegov otac i brat, bavi pevanjem. Popularnost je stekao hitovima kao "Pola vino, pola voda" i "Samo pijan mogu da prebolim".

Miloš Bojanić, sinovi

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

- Bane živi u Americi, a Mikica je u Kanadi, ali nisu daleko jedan od drugog. Četiri i po sata vožnje. Sinovi se bave istim poslom, imaju kamionske firme. Bane je osnovao firmu koja se bavi transportom hrane, zatim i Mikica, njih dvojica sarađuju i lepo funkcionišu. Mogu da kažem da sada najmirnije živim otkad su tamo jer su obojica stali na noge - rekao je Miloš jenom za "Blic puls".

Miloš Bojanić, sinovi

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

Miloš Bojanić je jednom prilikom otkrio da sinove viđa jednom godišnje, te da postoji mogućnost da se Mikica vrati u Srbiju jer je nostalgičan, dok Bane nema nameru da se vraća u domovinu.

Pogledajte BONUS video:

"IMAO SAM OZBILJNE POSLEDICE" Ivan Gavrilović otkrio detalje veze sa Marijom Milošević!

 

 

Komentari (1)

Maki

06.10.2019 12:58

Kanada je Obećana zemlja blagostanja. Zlatni Eldorado.