Zadruga 3
Printscreen/Youtube

 

Zadruga 3

Printscreen/Youtube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube

Miljana Kulić i Bora Santana u ranim jutarnjim satima posvađali su se u spavaćoj sobi "Zadruge 3", jer mu je Nišlijka prebacila da je ogovara po ćoškovima.

PROČITAJTE JOŠ:


Iako je on sve negirao, ona nije odustajala, i nije joj bilo jasno zašto joj glumi prijatelja kada se, po svemu sudeći, ispostavlja da on to nije. Bora je nastavio da traži način da se opravda, ali nije mu baš polazilo za rukom.

Zadruga 3

Printscreen/Youtube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube

- Ti si go*no od čoveka. Ti si jedan dupljak, ološ. Đubretar! Ti si sve najgore. Ja imam ljude koji mi prenose šta si sve rekao o meni. Ljigo jedna obična. Sram te bilo - vikala je Miljana.

- Izvini, ne znam za šta? Jesam li te vređao? Reci mi, jesam li te omalovažavao? Ne znam šta. Izmišljaš, reci mi slobodno - govorio je Bora.

Zadrugar izvadio penis pred svima pa urinirao na slavi! Svi ostali zabezeknuti ovim ponašanjem! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 16.11.2019. 19:40 - 16.11.2019. 21:41 Bizarno! Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube Zadrugari su danas dobili od Željka Mitrovića hranu, a poslati su im i muzičari, kako bi današnji praznik, proslavili u veselju. Ipak, neki od njih nisu znali da se iskontorlišu kada je to u pitanju piće.

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

Komentari (1)

dragon

17.11.2019 10:19

Ako imaju TV i mobilni u apartmanu onda je jasno da sve znaju šta se dešava.