Zadruga 3, Zadruga, Zadrugari
Dejan Briza/Alo!
Zadruga

Dejan Briza

Zadruga, Foto: Dejan Briza

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nova sezona počinje za 2 dana, a mi vam donosimo kompletan spisak učesnika Zadruge 3! Osim novih ukućana, ova sezona će imati i novog člana voditeljskog tima - Tamaru Đurić. Takođe, spekuliše se da će se voditeljima pridružiti i Dragan Marinković Maca.

On je trebalo da bude jedan od voditelja Parova 8, ali je zasad taj angažman pod znakom pitanja, i to zbog konkurentskog rijalitija "Zadruga".

Tamara Đurić

printscreen

Tamara Đurić, Foto: printscreen

Vladimir Tomović, učesnik Zadruge 2, će ući i u treću sezonu rijalitija.

Vladimir Tomović

Masanori Jošida/Alo!

Vladimir Tomović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

On je zbog udaranja Aleksandre Subotić diksvalifikovan, a tokom rijalitija je stupio u vezu sa Stanijom Dobrojević, koja ga je nakon izvesnog vremena ostavila i uplovila u vezi sa Markom Markovićem.

Pored njega, šuška se da će i Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ući u rijaliti. Takođe, Marko Marković, Stanijin sadašnji partner je trenutno u pregovorima za ulazak.

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević

Dejan Briza/Alo!

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević, Foto: Dejan Briza/Alo!

I Sandra Afrika ulazi u "Zadrugu 3" da se obračuna sa Stanijom Dobrojević i jednom zasvagda otkrije šta joj je starleta uradila, pa su u višegodišnjem sukobu.

Sandra Afrika

Rajko Ristić/Alo!

Sandra Afrika, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica je u pregovorima sa produkcijom, koja pokušava da odgovori na sve njene zahteve. Sandra želi da ude u "Zadrugu 3" samo iz jednog razloga, a to je da stavi tačku na odnos sa Stanijom, s kojom ratuje već godinama. 

Filip Đukić je definitivno jedan od učesnika, a iz pouzdanih izvora se saznaje da je njegov honorar 3.000 evra mesečno. 

Filip Đukić

Alo!/Goran Todorović

Filip Đukić, Foto: Alo!/Goran Todorović

On je poznat po vezama sa Ružicom Veljković u “Parovima” i Marijom Anom Smiljanić (koja će takođe biti učesnik Zadruge 3) na "Farmi" i u "Zadruzi, "ali i po se*s aferi sa Kijom.

Marija Ana Smiljanić

Screenshoot Instagram

Marija Ana Smiljanić, Foto: Screenshoot Instagram

Podsetimo, Kija Kockar i Filip Đukić su imali jednu spornu situaciju u kupatilu hotela u "Zadruzi 1". I Đukić i Kija su negirali da je bilo se*sa između njih dvoje, da bi na kraju Đukić rekao da se on ipak dogodio. Kija je do kraja tvrdila da to nije istina.

Kad smo već kod Kije Kockar, u "Zadrugu 3" ulazi i jedan od najvećih zavodnika - Stefan Karić. On je navonodni bivši dečko Kockarove.

Stefan Karić

printscreen

Stefan Karić, Foto: printscreen

Internet senzacija Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog rijalitija. On je postao poznat po hit pesmi "Autotjun", sa kojom je pokorio estradu i postao faca broj jedan.

Zoki Šumadinac

V. Đorđević/Alo!

Zoki Šumadinac, Foto: V. Đorđević/Alo!

Pored njega, treću sezonu popularnog rijalitija ulazi i kontroverzna pevačica Nataša Maza, koja je pre nekoliko godina promenila pol i od muškarca postala žena. Za nju je javnost čula kada su isplivale njene prepiske sa bivšim policajcem Lepomirom Bakićem.

Nataša Maza

Screenshoot Facebook

Nataša Maza, Foto: Screenshoot Facebook

Natašu Mazu je pretukao bivši dečko i članovi njegove porodice. U javnosti su plasirane slike na kojima je lice folkerke pokriveno modricama, kao posledica silnih udaraca koje su joj zadali nasilnici zbog toga što su saznali da je promenila pol. Podsetimo, pre tri meseca upoznala je šarmantnog studenta P.M, sa kojim je uplovila u intimnu vezu. Iako je znao da je Nataša promenila pol, njemu to nije smetalo, ali nakon tri meseca i njegova familija je saznala da je njihova buduća snajka nekada bila muškarac, te je nastao haos, u kojem je Nataša zadobila telesne povrede.

Takođe, bivša učesnica rijalitija "Parovi" Irma Sejranić već ima profil "Irma Zadruga 3" na društvenoj mreži Instagram. Ona je u "Parovima" učestvovala nekoliko puta.

Irma Sejranić

printscreen

Irma Sejranić, Foto: printscreen

Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića, Jelena Jevremović, viđena je u zgradi televizije "Pink" na Dedinju, gde je bila na razgovoru za učešće u "Zadruzi 3".

Jelena Jevremović

Screenshoot Instagram

Jelena Jevremović, Foto: Screenshoot Instagram

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, čuveni Blagoj Georgijev, u pregovorima je sa produkcijom rijalitija "Zadruga 3".

 Blagoj Georgijev

Screenshoot Instagram

Blagoj Georgijev, Foto: Screenshoot Instagram

On je u karijeri zaradio impozantnih 6 miliona evra, a sada je dobio poziv od produkcije. Ono zbog čega je slavni Bugarin zanimljiv produkciji je ne samo njegova neosporna popularnost nego i činjenica da je učestvovao u bugarskoj verziji "Velikog brata", gde je dokazao da je duhovit mladić, ali i veliki zavodnik.

Nekadašnja modelsica Ivana Stamenković Sindi se s dečkom pojavila na žurki u Šimanovcima i odmah su krenule spekulacije da će nekadašnja pevačica biti jedna od učesnica nove sezone.

Ivana Stamenković Sindi

Facebook

Ivana Stamenković Sindi, Foto: Facebook

Spekuliše se o tome da će se ovim učesnimica pridružiti Milkica, prva komšinica Ane Korać, čije ime se često čulo na imanju u Šimanovcima. Ona je neko ko zna sve Anine tajne, a navodno je već je potpisala ugovor. Budući da se bavi dizajnom, neke od njenih modela su u „Zadruzi“ već nosile Ana i Sanja Stanković, te su je spominjale u svojim razgovorima. Njen honorar će, prema navodima, iznositi 300 evra nedeljno.

I Ana Korać je na korak od toga da i treći put uđe u "Zadrugu". Sada su prohtevi veći, a jedan od obaveznih uslova jeste da sa njom u šou uđe i njen dečko David Dragojević. Postoji velika šansa da tamo bude i Davidov brat Dejan sa kojim se nakon Zadruge 2 pomirio, a sa Dejanom bi ušla i njegova supruga Dalila.

Ana Korać, David, Dalila, Dejan

Printscreen Instagram/david__dra

Ana Korać, David, Dalila, Dejan, Foto: Printscreen Instagram/david__dra

Ana Korać je obeležila prethodnu sezonu rijaliti programa "Zadruga" svojom vezom sa Davidom Dragojevićem. U Zadruzi 2 se digla velika prašina kada se oglasio njen bivši dečko Filip Mijatov. On je tvrdio da je sponzorisao njene plastične operacije, čak je okačio na svom Instagram profilu fotografiju sa iznosima koje je uplaćivao na Anin račun. Iako je pokazao niz zajedničkih fotografija, Ana nikada nije htela da prizna da su imali nešto više od prijateljstva. Na nekoj od fotografija, Filip držao ruku na njenim grudima.

Međutim, Filipa ćemo gledati kao učesnika treće sezone, kako je otkrio na svom Instagram profilu.

Filip Mijatov

Masanori Jošida/Alo!

Filip Mijatov, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Pred kamere rijalitija se u septembru vraća Marijana Zonjić. Podsetimo, ona je pred kamerama "Zadruge" imala afere sa Adamom Đoganijem, Vladimirom Tomovićem i Banetom Čolakom, tako da se postavlja pitanje koga će ovoga puta zavesti vatrena plavuša.

Marijana Zonjić

Screenshoot Youtube

Marijana Zonjić, Foto: Screenshoot Youtube

Lidija Vukićević, legendarna Violeta Popadić iz "Boljeg života" uveliko pregovara sa čelnicima "ružičaste televizije" oko svog učešća. Njoj je ponuđeno da ne mora da boravi sve vreme sa ostalim učesnicima, da može da ide na spavanje kada god poželi, kao i da u Šimanovcima ima posebne odaje, gde može da se osami kad god da poželi.

Maneken i menadžer jednog kluba u Beču, Rade Lazić, jedan je od momaka koji će 6. septembra ući u Zadrugu 3. Rade je postigao dogovor sa produkcijom, a uskoro iz Beča stiže u Srbiju, radi i zvaničnog potpisivanja ugovora.

Rade Lazić

Masanori Jošida/Alo!

Rade Lazić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Na Farmi je započeo vezu sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, za koju se spekuliše da ulazi u treću sezonu. Pre nekoliko dana je na društvenim mrežama isplivala njihova zajednička fotografija na kojoj se ljube, pa su svi mislili da su obnovili njihovu vezu. Međutim, Gabrijela je to demantovala.

Pevačica Gabrijela Pejčev, učesnica četvrte sezone rijalitija Farma, ući će u treću sezonu Zadruge. Gabrijela nije imala u planu da ponovo uđe u rijaliti, te je na sve načine pokušala da izbegne poziv produkcije. "Nije pomoglo ni što je molila producente da je ovog puta poštede", rekao je neimenovani izvor blizak pevačici listu i dodao da je "odluka doneta" i da Gabrijeli nije preostalo ništa drugo nego da se složi s njom. Čelnici ružičaste televizije su smatrali da ona treba da bude u trećoj sezoni Zadruge, a njoj se ta vest nimalo nije dopala.

Gabrijela Pejčev

Printscreen Instagram

Gabrijela Pejčev, Foto: Printscreen Instagram

Gagi Đogani je potpisao ugovor o ulasku u ''Zadrugu 3'', a društvene mreže su eksplodirale zbog videa koji je objavio Željko Mitrović, na kome se vidi kako denser potpisuje ugovor.

Gagi Đogani

printscreen

Gagi Đogani, Foto: printscreen

Andrija Aki Marković pojavio se 2011. u "Zvezdama Granda" i brzo postao jedan od onih za koje se sumnjalo da će ostvariti ogroman uspeh. Međutim, on se ubrzo povukao sa scene.

Sa druge strane, na javnost je ostavio jak utisak pojavljivanjem u rijaliti programima. Naime, on je široj javnosti poznat i po vezi sa Ružicom Veljković koja je svojevremeno zbog njega u "Parovima" svakodnevno lila suze. Takođe, Aki je bio i u vezi sa bivšom učesnicom "Farme" Sarom Trajanović.

Andrija Aki Marković

Alo!/Goran Todorović

Andrija Aki Marković, Foto: Alo!/Goran Todorović

Podsetimo, učesnica rijalitija Ružica Veljković je priznala 2015. godine tokom emitovanja treće sezone rijalitija Parovi da je bila u ljubavnoj vezi sa Markovićem, a onda iznela šokantne detalje iz njihove veze. Ona je, između ostalog, rekla da je ostala trudna sa njim, te da ju je, navodno, tukao trudnu, a da je potom abortirala.

Postoji mogućnost da u novu sezonu uđe pevačica Jelena Kostov. Njoj je ovo vatreno krštenje, pa je postavila jedan uslov za ulazak, a to je da uđe na određeno vreme.

Tatjana Jovančević učestvovala je u rijalitiju "Veliki brat" 2009. godine a sada treba da uđe u predstojeću "Zadrugu 3". Pažnju javnosti privukla je zbog svoje komplikovane životne priče, pošto joj je zbog bolesti u 23. godini amputirana noga zbog tumora u kolenu, a sedam godina pre toga preživela je otmicu.

Tatjana Jovančević

Youtube

Tatjana Jovančević, Foto: Youtube

Novosadska starleta Nataša Šavija će takođe biti učesnica naredne sezone Zadruge. Natašu je javnost upoznala kao učesnicu rijalitija Parovi na TV Happy, a sada ide u "konkurentski" format, "imaginarijum" na Pinku.

Nataša Šavija

Dejan Briza/Alo!

Nataša Šavija, Foto: Dejan Briza/Alo!

Karađorđe Subotić se navodno nudio producentima Pinka da sa novom devojkom uđe u "Zadrugu 3" u septembru. Iako je u maju pobegao iz rijalitija, on je spreman da se opet takmiči u novoj sezoni.

Karađorđe Subotić

Nenad Vujanović/Alo!

Karađorđe Subotić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Nišlijka Miljana Kulić koja je javnosti postala poznata nakon što su je brojni pevači prijavili za uznemiravanje, a onda veliku popularnost stekla u rijaliti programima, ponovo će pred kamere rijalitija. Kako se šuška, produkcija je u pregovorima sa Miljanom, ali ovoga puta za nju imaju poseban uslov.

Naime, s obzirom da je prošle sezone u rijaliti ušla sa majkom Marijom Kulić i sinom Željkom, ovoga puta za imanje u Šimanovcima mora ući, ali sa dečkom.

Miljana Kulić

alo.rs

Miljana Kulić, Foto: alo.rs

Makedonac Darko Petkovski Spejko još jedan je u nizu takmičara koje će publika od septembra gledati u trećoj sezoni rijalitija „Zadruga“, a kako „Alo!“ saznaje, bivši pobednik „Velikog brata“ ući će u Imaginarijum sa ciljem da na najbolji način predstavi sebe, ali i da privuče pažnju lepšeg pola.

Darko Spejko

Dario Janković

Darko Spejko , Foto: Dario Janković

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pregovarao je sa čelnicima televizije Pink o ulasku u rijaliti šou "Zadruga 3". Čanak nije odmah odbio ponudu čelnih ljudi ružičaste televizije, a glavna dilema je dužina njegovog boravka u rijalitiju, a on ne bi želeo da to bude duže od 2 meseca.

Naslednik preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića Robert Omaljev, ali i njegov brat Hasan Dudić ući će u rijaliti Zadruga. Publika će moći bolje da se upozna i satime kako danas živi Hasan, koji sa primanjima od samo 12.000 dinara uspeva da pregura ceo mesec, ai zbog čega do danas živi kao podstanar.

Robert Šaulić

E-stock/Miloš Rafailović

Robert Šaulić, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Maja Nikolić, učesnica Farme i Dvora, biće jedna od glavnih zvezda nove sezone Zadruge. Ona je tokom prethodnih učešća u rijalitiju bila glavna u izazivanju incidenata, a zbog vređanja na nacionalnoj osnovi svojevremeno je, zajedno sa Milošem Bojanićem, završila i na sudu.

Maja Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

Maja Nikolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Trebalo bi da uđe i internet senzacija i majka šestoro dece Marina Dančo iz Feketića, koja je postala poznata po učešću u emisiji "Brak na neviđeno".

Marina Dančo

Printscreen/YouTube

Marina Dančo, Foto: Printscreen/YouTube

Iako je u svim poslednjim intervjuima pokušavao da izbegne teme o rijalitiju, Marko Janjušević Janjuš nastavlja da se igra na društvenim mrežama gde je objavio post koji može da se protumači i kao najava da će ući u "Zadrugu 3".

Janjuš

Alo!

Janjuš, Foto: Alo!

Još jedna pevačica koja će se za 2 dana naći u Imaginarijumu je lepa pevačica Miona Jovanović. Ona je Pinkova zvezda, a interesantno je, da kada se takmičila, ona je tada još bila maloletna.

 Miona Jovanović

Screenshoot Instagram

Miona Jovanović, Foto: Screenshoot Instagram

Saška Karan je poznata kao skandal majstor, a njen haos tek ćemo gledati od 6. septembra.

Nekadašnja članica grupe "Luna" naći će se među zadrugarima, reč je o Ivani Krunić.

Ivana Krunić

Rajko Ristić/Alo!

Ivana Krunić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Maja Stevović, bivša učesnica "Parova" takođe će od petka boraviti u Imaginarijumu. Kontroverzna učesnica "Parova" je iskeširala ogroman novac u svoj izgled, a osim grudi, usana, radila je i zadnjicu.

Maja Stevović

Alo!/G. T.

Maja Stevović, Foto: Alo!/G. T.

Ona je poznata po golišavim slikama na Instagramu, a jednom je čak objavila i fotografiju na kojoj je potpuno gola. Sigurno smo da će muški deo populaciji uživati dok je bude gledao.

Poznata advokatica Lidija Čović ulazi u "Zadrugu 3" nakon dugog premišljanja da se priključi ovakvom projektu.

Lidija Čović

G. Todorović/Alo!

Lidija Čović, Foto: G. Todorović/Alo!

Nikša Kokanović je navodno uhvaćen za šverc kokaina koji je prenosio u Dubai zajedno sa starletom Ninom Prljom, a za 2 dana ulazi u Zadrugu 3, što je bilo veliko iznenađenje za mnoge.

Nikša Kokanović

G. Todorović/Alo!

Nikša Kokanović, Foto: G. Todorović/Alo!

Šuška da će se na imanje useliti mama Save Perovića, Suzana poznata pod nadimkom Blondi.

Legenda devedeseth godina, Ivan Gavrilović, se pre 25 godina megahitom "200 na sat" koji mu je doneo ogromnu popularnost i ozbiljan novac. Poznat je kao veliki šoumen, a kako će se snaći u Zadruzi, ostaje nam da vidimo.

Ivan Gavrilović

Alo/Dejan Briza

Ivan Gavrilović, Foto: Alo/Dejan Briza

Među novim licima koje će se pojaviti u Zadruzi 3 nalazi se i Nataša Radan. Ovu buduću zadrugarku prati jedan skandal, a to je da je ona prošle godine u javnost iznela informaciju da je statirala u spotu Slobodana Batjarevića Cobeta, ali da joj on za to nije platio, te da joj je ostao dužan 400 evra.

Nataša Radan

Alo!

Nataša Radan, Foto: Alo!

I u ovoj sezoni ćemo gledati jednog novinara, a radi se o Ivanu Gajiću, inače novinaru „Informera“. Ovaj novinar je više puta gostovao u emsiijama u toku prve dve sezone „Zadruge“, a sada ćemo imati prilike da vidiimo kako se on slanalzi sa druge strane, kao učesnik ovakvog formata.

Ivan Gajić

Alo!/G. T.

Ivan Gajić, Foto: Alo!/G. T.

Mlada pevačica Marija Melcer dospela je u žižu javnosti kada je u medijima povezivana sa slavnim fudbalerom Duškom Tošićem, a pisalo se i zbog neprijatne situacije koju je imala sa pevačem i bivšim zadrugarom Slobom Radanovićem, koji joj je uzeo pesmu koju je trebalo da snimi. Između njih je zbog toga došlo do konflikta, iako su se ranije družili. Ona se pominje kao poterncijalni učesnik, kaže da je dobila ponudu, ali da još uvek razmišlja.

Dragana Stojančević biće jedan od učesnika "Zadruge 3", a ona je najavila da će se dugo zadržati pred kamerama, budući da je temperamentna, ne daje na sebe, pa će doći i do "čupanja" u rijalitiju bude li joj se neko zamerio.

Dragana Stojančević

Alo.rs/G.T.

Dragana Stojančević, Foto: Alo.rs/G.T.

Sani Trik FX veliko je iznanađenje "Zadruge 3", a prilikom dolaska na sistematski pregled već je napravio skandal i tako postao prvi učesnik ovog rijalitija koji je već započeo rat.

Brat Sare Reljić, Filip, odlučio je da ide sestrinim stopama i uđe u velelpno imanje u Šimanovcima.

Na listi učesnika predstojeće sezone nalazi se i ćerka muzičke legende Esme Redžepove, Eleonora Mustafovska, poznata i pod umetničkim imenom Malisha.

Eleonora Mustafovska

Printscreen/Youtube

Eleonora Mustafovska, Foto: Printscreen/Youtube

Postoji mogućnost da u Zadrugu 3 uđe i Miki Đuričić, bez obzira na to što je u kućnom pritvoru i što nosi nanogicu.

Zerina Hećo ulazi sa svojim novim dečkom, pevačem Dadom Glišićem.

Zerina Hećo

Printscreen

Zerina Hećo, Foto: Printscreen

Među mnogobrojnim učesnicima našli su se Vladimir Adžić, personalni trener iz Vrbasa, frizerka Milica Kemez (24) iz Novog Sada, ali Tara Simov, koja se već pominjala tokom Zadruge 2 kao drugarica Ane Korać i Mine Vrbaški, a koja je u više navrata tokom trajanja druge sezone otkrivala tajne ovih zadrugarki.

Ovim učesnicima će se pridružiti i neki od starih imena - Lazar Jeremić, Bane Čolak, Mina Vrbaški, Jelena Krunić, Eleonora Miljković, Goca Džehverović, ali i glumac Žika Todorović. U jednoj od emisija na TV Pinku, Dušica Jakovljević je objavila informaciju da će se i dvoje ljudi koji nisu poznati javnosti naći u trećoj sezoni.

Isplivali honorari! Gagi Đogani je najplaćeniji zadrugar, a neće vam biti dobro kada čujete koliko zarađuju Kulićke!

AUTOR: Kurir/B.Z. DATUM I VREME: 03.09.2019. 21:43 Evo šuške: Neki od budućih učesnika rijalitija dobro će naplatiti svoj boravak na imanju u Šimanovcima, a rekorder među njima je bivši denser, koji će po izlasku, ako ostane do kraja, uzeti 80.000 evra Za dva dana počinje treća sezona rijalitija "Zadruga", a osim imena učesnika, glavna tema su i njihovi honorari.

Produkcija, kao i do sada, neće tolerisati svađe, nasilje, uvrede i biće veoma rigorozni!

U galeriji pogledajte sve učesnike Zadruge 3!

 

Komentari (2)

Slavica

05.09.2019 09:41

U zadrugu ulaze Vesna Rivas i Maca Diskrecija!

kinez

05.09.2019 10:37

A danas da zaboravimo i taj spisak od juče.