Nadežda Biljić, Toma Panić
Printscreen
Nadežda Biljić, Toma Panić

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Toma je za "Srpski telegraf" prekjuče izjavio da je neko kivan na njega zbog toga što je imao svađu sa Nadeždom, pa je siguran da mu se ona sada sveti . Ipak, pevačica je oštro demantovala da ima bilo kakve veze sa napadom na Tominu porodičnu kuću.

"Ja zaista nemam veze sa bombom koja je bačena na Tominu kuću. Jako sam se potresla zbog toga što se dešava njemu i njegovoj porodici. I posle svega što mi je uradio, zaista sam zabrinuta za Tominu bezbednost. Plašim se da ga neko ne ubije. Ovo je bila samo opomena, sigurno se zamerio nekome kome nije smeo", rekla je Biljićka i dodala da ne može da veruje da Panić može i da pomisli da bi ona uradila tako nešto.

Nadežda Biljić

printscreen

Foto: printscreen

"Šokirana sam! Zaista mi je krivo ako Toma misli da ja imam bilo kakve veze sa tom bombom. Ne mogu da shvatim do kojih granica idu ljudi. Ja nemam veze s tim, ne znam da li se nekom zamerio, ali šta god da je uradio, uraditi tako nešto je strašno. Sva se tresem od same pomisli da mu se nešto desilo. Ne znam ko je i zašto to uradio, ali užasno je", kaže Nadežda i dodaje da bi Tomi pomogla ako mu zatreba pomoć i pored toga što ju je nedavno prebio.

"Ako mogu da pomognem njemu i njegovoj porodici, rado ću to učiniti. To što je bilo sa nama je jedno, ovo je baš ozbiljna situacija. Ja se ne plašim nikoga. Možda bi trebalo da se plašim, ali se ne plašim. Za Tomu sam jako uplašena", zaključila je pevačica.

Nadežda Biljić

Printscreen

Foto: Printscreen

Toma je priznao da najviše sumnja na Biljićku, s kojom je imao velikih problema u vezi.

"Ne želim da idem na spavanje znajući da neko može da mi uradi istu stvar usred noći! Nadežda je kivna na mene zbog onog skandala što smo napravili. To je možda uradio neko ko nju voli, pa je na njenoj strani i sada mi se sveti! Svejedno, nadam se da se ovo više neće ponoviti, ko god da je u pitanju", iskreno je rekao Toma.

BONUS VIDEO:

Progovorio robot Leposava! Ona će zagorčati život zadrugarima!