Miloš Bojanić
printscreen
Miloš Bojanić

Printscreen

Miloš Bojanić, Foto: Printscreen

Nakon današnje raspodele budžeta, Miloš Bojanić i Dalila Dragojević ušli su u žestoki sukob, kada je on osuo paljbu po njoj zbog toga što mu je dala najmanji budžet. Bojanić je naveo da je on indirektno učestvovao finansijski u izgradnji njene kuće, zbog čega je ona istakla da će ga tužiti.

Nakon sastanka, Bojanić je pričao sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom i tom priliko osuo ponovo paljbu po Dragojevićki, za koju je smatrao da je nezahvalna.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ona je došla, kao ona će da se oduži. Donela je domaće semenke pržene i komad sudžuka. Mi je poslužili, večerali kod nas. Branka imala parfem, svoj najbolji parfem, uzmem i kažem da je ona donela. Koliko je žena za nju radila, šta da kažem: "Evo ti semenke". Ja sam čuvao to, ja sam sve pretrpeo. Ja joj dao trećinu kuće. Ja joj dao moju sliku, da se svako veče klanja - pričao je Bojanić.

Miljana Kulić

Printscreen

Hitna kazna za ove zadrugarke! Ovo više nikad neće ponoviti!

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 21.10.2019. 17:33 Kršila su pravila! Zadruga, pismo, Foto: Screenshot Youtube Nakon raspodele budžeta, Veliki šef je poslao pismo o novoj igrici. Prvo se prijavilo 30 dobrovoljaca, a među njima su se našli i Tara Simov i Iva Grgurić.

 

- Zaradila je 50.000 eura na pobedi, a ja sam joj dao, nebitno koliko sam joj dao - dodao je on.

 

BONUS VIDEO:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!