Zoran Šumadinac
Screenshoot Youtube
Zoran Šumadinac

Screenshoot Youtube

Zoran Šumadinac, Foto: Screenshoot Youtube

Juče je Zokiju Šumadincu pozlilo, skočio mu je pritisak i hitno je odvezen u bolnicu na Dedinju, gde mu se stanje stabilizovalo. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Najnovije informacije su da je Zokiju sada dobro i biće vraćen u Zadrugu pod terapijom, dok se skroz ne oporavi.

- Zoki je dobro, lekari rade dobro svoj posao, a nakon detaljnih pregleda, biće vraćen u Zadrugu - kaže Mario Milovanović, dobar prijatelj Šumadinca.

Zoran Šumadinac

Screenshoot Youtube

Zoran Šumadinac, Foto: Screenshoot Youtube

 

- On je duša od čoveka, samo je osetljiv, jer upija i pozitivnu i negativnu energiju od drugih. Kad je lepo on se raduje, kad je tužno i on je tužan. Verujem da su ga tamo svađe uznemirile, pa mu je zato pozlilo, jer on obično izbegava da se sukobljava, a juče je bio meta nekih zadrugara, pa se iznervirao - kaže Mario.

- Dotična Milica, juče je rekla da je on bajao, što on nikad nije radio i takvim stvarima se ne bavi. Ugrozila je time njegovu reputaciju - kaže Milovanović.

Sukob je počeo sa Milicom Kemez, koja je rekla da se Šumadinac bavi crnom magijom, i da ju je omađijao. Iako je ona više puta rekla da se šalila, to je bilo dovoljno da se Zoki iznervira.

Zoki Šumadinac

Alo/ Jošida Masanori

Zoki Šumadinac, Foto: Alo/ Jošida Masanori

- Ku*vi kada kažeš da je ku*va, njoj rejting ide gore, a ja se ne je*em. Ja pošteno radim svoj posao. Tebi je Zoki rekao, pre nego što si sela na Filipov ku*ac, da od te priče nema ništa - urlao je Šumadinac, koji nije mogao da se smiri ni posle razgovora sa Drvetom u Rajskom Vrtu.

Zoran Šumadinac

Screenshoot Youtube

Zoran Šumadinac, Foto: Screenshoot Youtube

Pogledajte BONUS video:

"IMAO SAM OZBILJNE POSLEDICE" Ivan Gavrilović otkrio detalje veze sa Marijom Milošević!

 

 

Komentari (1)

Laki

05.10.2019 19:31

Prevarant i folirant, tesko onome koga on leci taj ostaje i bez zdravlja i bez para,i nikako mi nije jasno zasto reklamirate olos i prevarante