zilha
printscreen
zilha

printscreen

 Foto: printscreen

Bivšeg zadrugara Pavla Jovanovića trenutni učesnici rijalitija pominjali su u više navrata, a on je sada otkrio da se redovno čuje sa Zilhom Karišik Fetić, ženom Edisa Fetića, sa kojim je Dragana Mitar, Pavlova bivša, trenutno u vezi.

Mnogi su se pitali čime se Zilha zapravo bavi, a Pavle je to sada i otkrio. 

 - Njena porodica je imućna. Firma u kojoj radi je njihova porodična firma. Kada se pomenula tema u "Zadruzi" da je Edo prepisao Dragani tu firmu, ona mi se odmah javila i rekla da to nije istina. Rekla je: "To je laž! On je otvorio svoju firmu, čisto za uplaćivanje radnog staža, koja nema veze sa ovom mojom. Našu porodičnu firmu ni u ludilu ne može da prebaci, to je porodičan biznis kojim ne može on da rukovodi" - ispričao je Pavle i dodao:

Zilha

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

- Spekulisalo se da Zilha ima više para i da ona zapravo izdržava Edisa, a ona je tu priču i potvrdila. Koliko ja znam, radi kod gradonačelnika Novog Pazara, u kabinetu njegovom, na nekoj poziciji je, nisam tačno siguran na kojoj. Žena radio jako ozbiljan posao, ima troje dece zbog kojih prvenstveno i želi da sačuva privatnost, njoj ne treba ovo - priznao je bivši zadrugar.

Zilha

Instagram/Printscreen

 Foto: Instagram/Printscreen

 

Komentari (1)

nina

26.01.2020 06:10

cekaj pavle, jeli radi u porodicnoj firmi ili radi za gradonacelnika?