Aleksandra Subotić
Masanori Jošida/Alo!
Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

 Aleksandra Subotić ne mora da brine o egzistenciji posle učešća u "Zadruzi" jer joj je prijatelj navodno ugovorio posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Starleta će navodno već od sredine jula biti angažovana u jednom luksuznom hotelu u Dubaiju, kao hostesa. Za ovaj posao ona će navodno dobijati velike svote novca, a sve zavisi od toga koliko će biti posvećena poslu.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Alo/Dejan Briza

Za veče ona može da zaradi i do 1.000 evra.

- Aleksandra će biti oduševljena kada čuje za ovaj angažman jer je to nešto u čemu se ona dobro snalazi i ima iskustva. Inače su devojke iz Srbije u Dubaiju veoma cenjene i dosta tražene. Njen posao biće da kao hostesa dočekuje goste - uglavnom biznismene iz celog sveta, da im pravi društvo dok borave u hotelu, da im bude na usluzi i da u saradnji sa menadžmentom rešava svaki njihov problem ili nedoumicu - kaže Kurirov izvor.

- Znam da neke devojke koje to isto rade i zarade i po hiljdu evre za veče ali nemaju uvek posla jer ih dosta ima, konkurencija je velika - nastavlja izvor.

David Dragojević, Aleksandra Subotić

Printscreen

David Dragojević, Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

Subotićeva će kao i do sada maololetnu ćerku poveriti na čuvanje svom ocu Karađorđu.

- Devojčica se već navikla na dedu i više voli da provodi vreme sa njim nego sa Aleksandrom, tako da neće biti problema sa te strane da ona ode u Dubai. Mislim da Karađorđe još nije upoznat sa tim, ali ona će mu reći čim izađe iz rijalitija - kaže izvor.

Novac koji zaradi poslaće Karađorđu da brine o njenoj kćerki.

- Ostatak će zadržati za sebe, a 20 odsto zarade dužna je da preda agentu preko kojeg će biti angažovana. Mislim da će mesećno zarađivati oko 10.000 evra - završava izvor.

PREPORUČUJEMO I:

Ana Korać

Printscreen