Maja Janjuš
YouTube/Printscreen/Alo.rs
Maja Janjuš

YouTube/Printscreen/Alo.rs

Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

- Poznavajući Janjuša, najteže mu pada to što njegova ćerka Kruna nije pored njega i što je veoma dugo nije video.

Maja Janjuš

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

- O joj sam slučajno čuo veoma puno stvari, ali mnoge nisu pohvalne. Pošto nisam osoba koja pridaje značaj takvim pričama, ne razmišljam o njoj niti njenim namerama. Uspela je samo u nameri da postane tema. Koliko je to pohvalno za nju, neka ona sama razmisli. Janjuš nije svestan šta radi niti sam očekivao da će se ovako ponašati. Javljali su mi se neki naši poznanici koji tvrde da je neprepoznatljiv i da se ponaša kao da je drogiran i da se pogubio.

Janjuševa žena se ne oglašava i dalje:

Maja Janjuš

Printscreen

Foto: Printscreen

- Mislim da je njena odluka jako mudra i zrela. Naravno da ima pravo na sreću i da je zaslužuje. S kim i na koji način, to ona najbolje zna i imaće moju potpunu podršku. Ne brinem za Enu ni najmanje. Ona je mnogo stabilnija i zrelija od njega, pa nikada sebi nije dozvoljavala propuste kakve je on sebi dozvolio. Ne mislim samo na "Zadrugu". Ona je ta koja je unosila stabilnost u njihovoj veziibraku. Zato on to govori jer zna da ne postoji racionalno objašnjenje za njegove ispade u "Zadruzi", kaže Janjušev kum i nastavlja:

- Njegov najveći strah biće da stane pred svoju porodicu i ćerku.

Kum je mišljenja da se Janjuš nikada neće oženiti Majom, i da će pokušati da traži oproštaj, a neće biti prvi put da se kaje i da ga traži za loše odluke.

 

 

Komentari (1)

milomir.dv

16.06.2020 12:00

Ko kod nas pita kuma za mišljenje,sem kad je kumstvo od starina ili su kumovi po poslu.Zašto toliko patetike za decom kad nisu na Golom otoku ili u Australiji.Dobrovoljni su učesnici rijalitija i lepo se provode što nije bio sličaj sa onima koji su nekad odlazili na rad u inostranstvo a decu ostavljali kod babe i dede.