Miljana Kulić
Screenshot Youtube
Miljana Kulić

alo.rs

Miljana Kulić, Foto: alo.rs

Kulićeva je već učestvovala u brojnim rijalitijima i stekla iskustvo, ali su oni i obeležili njen privatni život.

PROČITAJTE JOŠ:

 

U jednom od rijalitija upoznala je i Ivana Marinkovića, sa kojim je zatrudnela, a na kraju dobila i bebu, malog Željka koji trenutno sa njom boravi u Zadruzi.

Ona je pored Marinkovića u rijalitiju imala brojne nesrećne i neuzvraćene ljubavi, među kojima je i Marko Miljković sa kojim se samo družila, ali je u njega bila zaljubljena.

Miljana Kulić

Printscreen/Youtube

Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube

Posle njega na red je došao Lazar Čolić Zola koji je prošle sezone ušao u rijaliti Zadruga, sa namerom da osvoji Miljanino srce. I pored veridbe i plana da se venčaju u Zadruzi, Miljana i Zola su na kraju raskinuli, a Miljana je još jednom ostala razočarana u ljubav.

Danas se Saška Karan prisetila svog iskustava vezanog za Miljanu i podelila to sa Zadrugarima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ona je meni prišla sada kad smo ušli sa gardom, kao zdravi se, a gleda u drugu stranu i pravi odstupnicu. Marija mi se žena lepo javila. Ona je meni pisala često, ali ja nemam vremena sa njom da se dopisujem. A evo kada se porodila recimo odmah sam joj čestitala i u posetu sam išla, a ona je plakala tada, baš je bila nesrećna - ispričala je Saška i otkrila da Miljana uprkos njenom stavu u rijalitiju ima slabu stranu.

Miljana Kulić

Printscreen/Youtube

Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube

 

To je pre nekoliko dana tvrdio i Vladimir Tomović koji je otkrio da se Miljana totalno drugačije ponaša u realnosti, da ima dobrote u njoj, ali da se promeni kada uđe u rijaliti i da bi za novac u rijalitiju sve uradila.

Miljanu Kulić napao Vladimirov pas, urlala na sav glas! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 09.09.2019. 15:23 Pokušala da uđe u kavez! Vladimir Tomović , Foto: Screenshot Youtube Vladimir Tomović je sa sobom u "Zadrugu 3" poveo i svog vučjaka Ajaksa. Pas boravi u ekonomskom dvorištu kako ne bi došao u kontakt sa zadrugarima koji ga ne poznaju.

Pogledajte BONUS video:

Miljana Kulić pred ulazak u "Zadrugu 3" odgovara na najprovokativnije komentare