Dragana Mitar
Screenshot Youtube
Dragana Mitar

printscreen

Foto: printscreen

Nakon što je Vladimir Tomović sinoć došao u pab u "Zadruzi" i izljubio Draganu Mitar, ona je izašla sa Markom Đedovićem i Jelenom Pešić na cigaretu, pa su porazgovarali o Draganinoj trenutnoj ljubavnoj situaciji.

- Moraš da kažeš, zamrzeše me i Vladimir i Edo - savetovao ju je Đedović.

- Mene plaši šta će biti posle rijalitija. Sani mi je rekao u šolji da je sa porodicom sve ok, da mi pare uvek izmaknu, rekao mi je da postoji i treći, ali napolju. Šokirana sam jer smo imali neku priču, neki dogovor, a ja ga ne prepoznajem - rekla je Dragana da Edisa Fetić.

- Rekao mi je danas, za ono što je rekao da bi ženu izabrao, "Šta drugo da kažem", meni je njega žao, vidi se da se muči. Dragana, ti ne možeš na silu, vidi se da si zaljubljena u Vladimira, nema nazad - navela je Jelena.

- Ja ako nešto odlučim, nema nazad. Ne znam šta će da bude. Ne znam šta da radim - rekla je Dragana.

- Ove devojke muku muče, niko neće da bude sa njima, a ti suprotno - naveo je Đedović.

 

Komentari (1)

Damir

06.12.2019 15:25

Ona nema ni morala ni mozga ,očigledno. U prethodnoj Zadruzi prozivala je devojkE da su bile sa oženjenim muškarcima, a ona je razvela čoveka sa troje dece, jer je napravio dete. Oglulila Eda za lovu.... pa najahala na Tomovića, ko više.da,sponzoruša... bez zaposlenja...Jjednostavno žena je dno dna, bez kontrole totalne....igra prljave igre kao i Vladimir koji je homić da bi bili bitni i ostali do kraja...pucaju na prvoi mesto....Dragana je sramota za sve žene Srbije...fukara obična...