Nadežda Biljić
G.Todorović/Alo!
Nadežda Biljić

G.Todorović/Alo!

Foto: G.Todorović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pre svega što se te noći odigralo maneken iz Svilajnca našao poruku koju je pevačica dobila od momka koji je godinama prati na ulici i zbog toga je sve krenulo, otkrila je pevačica pošto se iz Beograda vratila u Valjevo.

"Bolje sam, kod kuće sam u Valjevu. Biću bolje. Tek sam krenula sa oporavkom. Stojim iza svega onoga što sam rekla. To da sam ja njega gađala flašom u glavu je glupost. On je razbio moju čašu. Danas sam saznala da mi je čitao poruke neke. Jedan lik koji mene godinama prati na ulici, iz kraja, ja sam uzela njegov telefon da bih ga blokirala. On (Toma) je kopao po mom telefonu i poslao mu sve i svašta i zbog toga se ponašao onako i muvao druge devojke i došlo je do toga do čega je došlo", ispričala je Nadežda.

Nadežda Biljić

Vladimir Marković/Alo!

Foto: Vladimir Marković/Alo!

Ona je objasnila šta se dalje dešavalo, ali i otkrila da nikada neće oprostiti Tomi ono što joj je uradio.

"Tu osobu često viđam, pratim na ulici. Toma je njemu slao poruke. Ja to nisam znala, ali mi se taj dečko javio danas. Ja u životu ne bih uzela njegov telefon, a i kad bih mu uzela telefon, ja bih ga prvo pitala. Ovo nije opravdanje, ovo je razlog da budem još više besna. Vidim da me opet nešto pljuje, kao ostala mu lična karta kod mene, a on ne želi da bude u kontaktu. Neka radi šta hoće, ja mu želim sve najbolje u životu, ali ja mu nikada neću oprostiti", zaključila je Nadežda.

Stravični detalji prebijanja Nadežde Biljić! Šutirao ju je dok je JECALA sklupčana na podu, a onda je počeo da je DAVI preteći joj UBISTVOM! (FOTO)

AUTOR: G. Todorović / B. Zajić DATUM I VREME: 15.08.2019. 20:27 - 15.08.2019. 21:14 Bivši zadrugar Toma Panić je jutros oko 7 časova krvnički pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić. Nadežda Biljić, Foto: Vladimir Marković/Alo! Bivša zadrugarka i pevačica Nadežda Biljić je danas prijavila svog emotivnog partnera Tomu Panića zbog fizičkog nasilja, jer ju je krvnički pretukao.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!