Miljana Kulić, Marija Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Crnogorski pevač Bojan Tomović, odosno Amar Moštrokol (prešao je u Islam i promenio ime) digao je veliku buku ovih dana tvrdnjom da je otac deteta koje nosi Miljana Kulić u "Zadruzi".

Preciznije, Tomović je prvobitno oštro demantovao da je uopšte imao seksualne odnose sa Miljanom, a zatim je promenio priču, jer, kako je rekao, dete jeste njegovo, i da ne može više da ćuti. Čak je govorio da Miljana treba da abortira, jer on pati od psihičkog oboljenja, bipolarnog poremećaja.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Sinoć su ovu situaciju komentarisali i u "Zadruzi", a Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić su poručili Tomoviću (Moštrokolu) da više ne dira njihovo dete i ne pominje ga ni u kakvom ružnom ili lažnom kontekstu. Kulićeva je zapretila da će ga tužiti ukoliko još bude tvrdio da je dete njegovo (Tomovićevo).

Miljana, Zola, Marija

Screenshot Youtube

Miljana, Zola, Marija, Foto: Screenshot Youtube

Tomović je na svom Instagram profilu objavio poruku "Uskoro stižem", a na slici se nalaze Šimanovci, to jest mesto gde je, kao što je poznato, smeštena "Zadruga".

Bojan Tomović

Screenshot Facebook

Bojan Tomović, Foto: Screenshot Facebook

Naravno, ovo može da znači da će Tomović samo gostovati u "Zadruzi". Takođe, treba imati na umu da on voli da daje neodmerene izjave, pa je moguće da samo provocira. Ostaje nam da vidimo razvoj sitaucije.

Bojan Tomović

printscreen

Bojan Tomović, Foto: printscreen

 

Marija Kulić napustila Zadrugu, odvela malog Željka u bolnicu!

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 13.10.2019. 08:45 - 13.10.2019. 08:55 Sinoć su u Beloj kući bila "Pitanja novinara". Dušica Jakovljević, Foto: Screenshot Dailymotion Na samom početku se Dušica obratila zadrugarima i saopštila im je da slede pitanja novinara, a po običaju Miljana je morala da bude ta koja se oglasila prva.

 

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Tijana Ajfon prvi put otvorila vrata svog doma, a onda pokazala kulinarsko umeće!

 

 

 

Komentari (2)

kosa

13.10.2019 16:03

bravo treba da udje da zolu spase teske nevolje.

rada

13.10.2019 16:48

ziv bio veliki sef da razjasni cije je dete da narod rastereti I zolu koi neduzan u mukama.