Maja Marinković
YouTube/Printscreen
Maja Marinković

YouTube/Printscreen

Maja Marinković, Foto: YouTube/Printscreen

Ipak, ponosan je na činjenicu da je njegova ćerka tražila poligrafsko testiranje kako bi dokazala da je bila intimna s Markom Janjuševićem Janjušem i na taj način skinula ljagu sa svog imena i dokazala da ne laže.

- Gledao sam „Zadrugu“ do šest sati ujutru. Šta da vam kažem? Jedva čekam da se sve završi, pa da Maja dođe kući i u četiri oka sa njom razgovaram o svemu. Pritisak mi je skočio zbog svega u „Zadruzi“, počeo sam i lekove da pijem, jeste me razočarala, ali šta da radim, ona je moje dete. Ne mogu joj okrenuti leđa - rekao je juče Taki za „Alo!“.

Kako kaže, ne imponuje mu to što se njegova ćerka spanđala sa oženjenim muškarcem, ali je ne osuđuje.
- To je zatvoren prostor, sve je prenapumpano, pa i emocije. Maja je ušla u „Zadrugu 3“ kao zvezda i odmah naišla na podmetanja i ogovaranja. Niko je nije voleo. Janjuš joj se jedini našao, bio joj je zaštitnik i ona se zaljubila. Šta da se radi, takav je život - kaže Taki i dodaje:

- Oni su zatvoreni već deset meseci, nemoguće je ne vezati se za nekog u takvim uslovima. Živi smo ljudi, imamo potrebe, i ovakve i onakve - kaže Taki.

Kako nam je Majin otac još rekao, u konstantnom je kontaktu sa njenom majkom, od koje se rastao dok je Maja bila beba.

- Zvala me je pre dva dana. Kaže: „Meni je ovo strašno!“ Pa strašno je i meni, ali šta da radimo? Ona je naša, kakva je, takva je, drugu nemamo - kaže on.

Maja Marinković

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

- Da Janjuš nije negirao da je bio sa Majom i da nije govorio kako je bolesna i da laže, ona sigurno ne bi tražila poligraf. Podržavam njenu odluku da pred svima dokaže da govori istinu, koja god da je cena - kaže Taki i naglašava:

- Od njihove veze napolju nema ništa. On će se vratiti svojoj ženi i detetu, a Maja će se posvetiti svojoj pevačkoj karijeri. Mlada je ona i za ovakve priče i za brak - rekao je on za „Alo!“.

Sa Janjuševom suprugom Enom se, kako kaže, nije čuo.

- Siguran sam da je ženi teško, ne želim ni da zamislim kako joj je. Nisam se čuo sa njom, a i šta bih joj rekao kada bih je nazvao? Nemam ja sa njom ništa, kao ni ona sa mnom. Ona mora da reši svoj problem sa svojim suprugom, a ne sa Majom ili sa mnom - završava Taki.

Da bismo dobili Enin komentar na čitavu situaciju, pozvali smo je, ali ona je do zaključenja ovog broja ostala nedostupna.