Maja Marinković, Stefan Karić
Printscreen
Maja Marinković, Stefan Karić

Printscreen

Foto: Printscreen

Maja Marinković je svojim povratkom u rijaliti šou podigla veliku prašinu što u samoj Zadruzi tako i van nje jer je ovoga puta ušla spremnija nego ikada i čini se sa posebnom taktikom.

NAJČITANIJE VESTI IZ ZADRUGE:

Ona je već razvila prisan odnos sa Vladimirom Tomovićem i obelodanila dopisivanje sa Stefanom Karićem koji joj se udvarao u spoljnom svetu. Otac kontroverzne učesnice Radomir Marinković Taki iskreno komentarisao je dešavanja oko svoje ćerke i otkrio pravu pozadinu njenog odnosa sa Karićem i zašto je došlo do konflikta kada je spomenuta pokojna misica.

Maja Marinković

Printscreen

Foto: Printscreen

Na pitanje da li je zapravo Maja razlog Stefanovog i Dijaninog raskida i da je upravo zbog toga on sada konstantno vređa jer ga je razotkrila posle toliko vremena, gospodin Radomir je objasnio:

"Pre svega, mnogo mi je žao te devojke. Maja mi je pokazivala slike i rekla umrla je naša misica. Što se tiče Stefana Karića nisam siguran da li su se dopisivali pre ili za vreme njihove veze jer je on fin momčić, popularan u gradu. Oni se dugo znaju, znaju se iz klubova. Znam ga i ja kao klinca jer sam radio u klubovima u njegovom kraju. Skoro smo bili sa njegovim ocem Osmanom kod Aleksandre Subotić na rođendanu, slikao se Majom i sa mnom. Mi imamo odličan odnos. Mislim da Stefanov i Dijanin raskid nema veze sa Majom, jer su sa njim svi povezivani i Kija i Maja i razne sponzoruše. To je bila prepiska koliko sam upoznat na prijateljskoj bazi, a to što se svađaju je jednostavno samo rijaliti, prave priču, a kad izađu svi se grle i ljube. Ne bi bio interesantan ovakav format da su svi u dobrim odnosima."

BONUS VIDEO

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!