Maja Marinković
YouTube/Printscreen
Maja Marinković

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

"Ja sam znao šta će da bude, nisam znao neke detalje. Malo je degutantno meni kao roditelju. Niišta me nije šokiralo, ja sam popio lek. Oni su krivi podjednako, Janjuš je njoj davao obećanja, Maji je to prijalo, zaljubila se i vidite do čega je došlo... Neka i on ode na poligraf! Maja njemu tamo nije prva devojka. Imao je on tamo još devojaka, znači da je on čovek koji voli žene! Bio je sa Ivanom Šopić, sa Anom Korać! Ja moje dete ne podržavam što se tiče svega ovoga" rekao je na početku razgovora Taki i dodao da ne veruje da će afera njegove ćerke sa oženjenim Janjušem prerasti u vezu u spoljnjem svetu, ali i ističe da sumnja da je sve deo Markovog dogovora sa Enom, te da je Maja tu samo kolateralna šteta.

Maja Marinković

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

"Ona ne podržava sve ovo. Napisala mi je: ''Ovo je katastrofa''. Ali šta da radimo, ona je naše dete, pa izdržaćemo još malo. Nije mi lako!" rekao je otac Marinkovićeva i otkrio kakav je njegov stav po pitanju Majine izjave da će primiti Janjuša kod sebe, ukoliko ga žena izbaci.

Maja Marinković

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

"Ja ne kažem da se Janjuš nije zaljubio u Maju, moguće je da se on zaljubio, moja ćerka je lepa i atraktivna devojka. Ja sam posumnjao da se ona zaljubila na osnovu nekih njenih postupaka i jeste se zaljubila. Pa ja ne bih dozvolio Maji da ona dovede Janjuša u kuću. Ona se zabavljala i sa fudbalerima, ali mene lično ni sa kim nije upoznala. Maja ima veliko strahopoštovanje prema meni, tako da ja mislim da nije mislila ozbiljno kada je to rekla", završava Taki.

 

Komentari (2)

Jadan

02.06.2020 17:10

Taki. Ne zna kakva mu je cerka? Smeje se kao lud na brasno. Kao zunzara je jurila za covekom i g.....a mu se. Znala je da je ozenjen, da ima dete i sta je trazila? Nema ni za njega opravdanja, ali ona i jeste kres kombinacija. Taki to treba da razume.

Ko je lud ovde

02.06.2020 17:17

Tzv poligraf je laz. Mica je sve skuvao, videlo se i culo, a poligraf ga je oprao.Pitanje, da li misli da je Janjus voli, odgovor je istina, ali to ona misli. Rekao joj je svasta i to je istina, ali da li je on bio ozbiljan? Seks? Pola ih se samozadovoljava. Da li je i to seks? Djedovic objasnjava? Sta njima mozak belezi? Sce je laz radi igre.