Dragan Krstić
Privatna arhiva
Dragan Krstić

Privatna arhiva

Dragan Krstić, Foto: Privatna arhiva

Dragan Krstić sa Kosova, otac devetoro dece, smislio je da zaradi novac učešćem u „Zadruzi“. To mu ne bi bio prvi susret sa rijalitijem, jer je već učestvovao u ,,Parovima“, a sada se ponudio i čelnicima Televizije „Pink“. U zamenu za ulazak u rijaliti, makar i na sedam dana, obećava da će otkriti šokantne istine o nekim zadrugarima sa kojima se družio.

- Ušao bih i na nedelju dana, bez ugovora, samo da uzmem honorar i pomognem svojoj porodici - očajnički za ,,Alo!“ apeluje Dragan na početku razgovora.

- Imam ćerku Jovanu, koja je slepa, ima 23 godine i neprestano plače. Ne ume da govori i ne znamo kako da joj pomognemo. Čovek sam iz naroda, nemam dlake na jeziku i umeo bih da se obračunam sa svima - priznaje Krstić.

On ističe da su uslovi za život u Obiliću dosta teški.

Dragan Krstić

Privatna arhiva

Dragan Krstić, Foto: Privatna arhiva

- Zadrugarka Jelena Pešić mi je komšinica! Ona takođe u kući ima bolesnog brata, mi zajedno delimo tešku sudbinu. Znam dosta o njoj što javnosti još nije poznato, a družim se i sa Miljanom Kulić. Sa Dalilom sam takođe odličan prijatelj. Saznao sam dosta o njima, što u rijalitiju, što napolju, jer smo ostali u kontaktu. Imam dosta informacija, otkrio bih mnogo toga što publika traži - tvrdi Krstić.

Ovaj čovek iz naroda, kako kaže za sebe, svaki dan bi zadrugare budio pevanjem.

- Ljudi vole da me slušaju, imam nastupe po lokalnim veseljima - dodaje naš sagovornik.

- Novac koji bih zaradio bih potrošio na operaciju moje bolesne ćerke u klinici u Novom Sadu ili, ako ima nade, otputovali bismo u Rusiju. Pomoć nam je neophodna, novac ne bih uložio ni u šta drugo! Voleo bih i da nam izgradim dobar krov nad glavom. Živimo na granici egzistencije, želja mi je samo da prehranim decu i obezbedim im dobar život - završava Krstić.

Dragan Krstić

Privatna arhiva

Dragan Krstić, Foto: Privatna arhiva

 

 

Komentari (2)

ђура

31.01.2020 18:24

Ко ће да брани Косово ако уђе у ријалити ?