zadruga 3
printscreen
zadruga 3

printscreen

Foto: printscreen

Sinoć je u rijalitiju "Zadruga" u okviru emisije "Gledanje snimaka" pušten video-prilog u kome je Vladimir Tomović prozivao Dalilu i Dejana Dragojevića. U ovom snimku Vladimir je pomenute zadrugare poistovetio sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem tvrdeći da ih nema nigde u rijalitiju. 

PROČITAJTE JOŠ:

"Aleksandra nije mogla da podnese da je nema u kadru, zajedno sa Davidom, zato sam ih uporedio sa Dalilom i Dejanom", pričao je Vladimir posle snimka, a onda je nastala žestoka svađa sa Dalilom.

zadruga 3

printscreen

Foto: printscreen

"Da li si ti svestan da mi možemo ovde da pravimo priče koje ti praviš? Nama to ne treba. Ti si večeras završio u takvom kanalu, tebe će sujeta da pojede", odgovorila mu je Dalila.

"Tolika frka se digla oko sata, tolika frka oko gaća. Nigde ih u rijatiliju nema, što vas boli istina?" , uzvratio je Crnogorac.

zadruga 3

printscreen

Foto: printscreen

On je uskoro u svađu uključio i Nataliju i Sanija Ibraimova, tvrdeći da su i oni licimeri, kritikujući ih što su kleli, psovali i vređali produkciju, i "nabijali je na onu stvar", u toku noći kada su napravili haos tražeći telefonski poziv sa sinom.

zadruga 3

printscreen

Foto: printscreen

Pogledajte kako je sve izgledalo:

BONUS VIDEO

Izabela otvoreno o konzumiranju narkotika, a Elvin otkrio kada su poslednji put vodili ljubav!

 

Komentari (1)

Terza

18.10.2019 13:02

Kakva je to svadja kada ni jedno dugme nije otkinuto?