Zadruga 3
Screenshot Youtube

 

Zadruga 3, Zadruga, Zadrugari

Dejan Briza/Alo!

Zadruga 3, Zadruga, Zadrugari, Foto: Dejan Briza/Alo!

Već je najavljeno da treća sezona rijaliti programa "Zadruga" počinje 6. septembra. Duže vreme se šuška ko će se od učesnika naći u Beloj kući.

Podsećamo da je Željko Mitrović za ovu sezonu pripremio mnoštvo novih stvari koje će sačekati zadrugare u Imaginarijumu. Počev od pametnih robota, pozorišta, podvodnih prostorija, ali i prostorija koje će se naći u vazduhu. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ekipa Alo.rs danas je ispred televizije Pink uhvatila još tri nova učesnika koja ćemo imati prilike da gledamo na malim ekranima za nekoliko dana.

Prva se na snimanju profila pojavila Marija Milošević. O Mariji nismo uspeli mnogo da saznamo jer se preplašila našeg objektiva, ali očigledno se videlo neiskustvo stajanja pred kamerama i foto-aparatima.

Marija Milošević

Alo.rs/G.T.

Marija Milošević, Foto: Alo.rs/G.T.

Sledeći koga ćemo gledati u Zadruzi 3, je poznati estradni menadžer Rade Lazić. Radeta smo mogli videti u društvu svih javnih ličnosti, ali u društvu mladih i zgodnih devojaka. 

Rade Lazić

Alo.rs/G.T.

Rade Lazić, Foto: Alo.rs/G.T.

Nakon Radeta Lazić se pojavila mlada i zgodna ekonomistkinja Jelena Pešić. Jelena se dugi niz godina bavi ekonomskim poslovima i administracijom u ozbiljnim firmama u Srbiji. Jelenin cilj ulazka u Zadrugu 3 je da dokaže sebi da ona to može, ali naravno veliki motiv samog ulaska jeste i novac.

Jelena Pešić

Alo.rs/G.T.

Jelena Pešić, Foto: Alo.rs/G.T.

Ovo su samo neki od učesnika. Spisak zadrugara svakim danom raste tako da verujemo da će biti nikad turbulentinije u novoj sezoni. 

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 3, a evo gde će biti Željko za to vreme!