Zadruga
printscreen
Zadruga

printscreen

Foto: printscreen

Ovonedeljni vođa šoua u Šimanovcima je Dalila Dragojević, a ona je za potrčke izabrala Draganu Stojančević i Gagija Đoganija, dok je omiljena ličnost Nataša Radan.

PROČITAJTE JOŠ:

Učesnici su i ovoga puta glasali koga će nominovati od potrčaka. Manje glasova saboraca imala je Dragana i prva je nominovana. Gagi se spasao nominacije za samo jedan poen, a na osnovu obrazlaganja nominacija očito je da mu je njegov sukob sa Vladimirom Tomovićem doneo dosta negativnih glasova takmičara.

- Očekivala sam da ću da idem. Možda mi je malo krivo. Hvala svima na lepim rečima i pozdrav za porodicu - uz osmeh je poručila nominovana.

- Samo da se obratim porodici, da im kažem da sam dobro. Malo sam potonuo, svi znaju zbog čega, ali vratiću se. Hvala svima koji su glasali za mene. Dobro je biti nominovan jer padaju maske kod nekih ljudi, poput Jelene Pešić koja me je razočarala, mislim da me je nominovala zbog Tomovića. U rijaliti sam ušao sa velikim teretom mog deteta, Lune Đogani. Nema dana da je neko ne provuče u nekom kontekstu. Ja sad doživljavam istu sudbinu kao ona prošle sezone. Obećao sam deci da ću da izguram kako znam i umem i da neću da pokleknem, pristao sam na ovo sve. I to je to, hvala - rekao je Gagi potom.

Takođe, drugog nominovanog izabrala je publika. Najmanje SMS glasova, a ujedno i nominaciju, dobio je Darko Petkovski Spejko.

Ko će napustiti rijaliti "Zadrugu" ostaje nam da vidimo u večerašnjem izbacivanju. 

 BONUS VIDEO:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!

 

Ivan Gavrilović brutalno izvređao Daru Bubamaru: Ona je ku*va koja gura prste u polni organ!

AUTOR: Stars/J.I. DATUM I VREME: 25.10.2019. 23:00 Šok! Ivan Gavrilović, Foto: Masanori Jošida/Alo! Dara Bubamara potkačila je nekoliko svojih kolega, među kojima je i Ivan Gavrilović, rekavši da oni ne postoje na muzičkoj sceni, na šta joj je on žestoko uzvratio. "ISPIRAJU MU ŽELUDAC, NA INFUZIJI JE" Bojan Tomović pokušao da izvrši samoubistvo, evo kako je sada!