Zadruga 3, Zadruga, Zadrugari
Alo!
Zadruga 3, Zadruga, Zadrugari

Alo!

Foto: Alo!

Nakon što je potvrđeno da u "Zadrugu 3" ulaze Stefan Karić, Nataša Šavija, Gagi Đogani, Seksi Sandra i Anastasija Buđić, kao i da se na imanje u Šimanovcima vraćaju Vladimir Tomović, Miljana Kulić i Saška Karan, sada je još jedno ime dodato na spisak.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pred kamere rijalitija se u septembru vraća Marijana Zonjić.

Marijana Zonjić, Lazar Jeremić

Printscreen

Foto: Printscreen

Podsetimo, ona je pred kamerama "Zadruge" imala afere sa Adamom Đoganijem, Vladimirom Tomovićem i Banetom Čolakom, tako da se postavlja pitanje koga će ovoga puta zavesti vatrena plavuša.

Miljana Kulić pala ispred manastira, telo počelo da joj trne, a ruke da se ODUZIMAJU! JEZIV PRIZOR!

AUTOR: Rijaliti/R.J. DATUM I VREME: 20.08.2019. 21:04 Šok scena u Crnoj Gori... Foto: printscreen Miljana Kulić nekoliko puta u rijalitiju doživljavala je velike lomove. Od straha i panike dozivala bi majku, plakala, bacala se na pod, čupala bi kosu i udarala se u grudi.

Inače, ona se trenutno nalazi na crnogorskom primorju, a da je i van rijalitija skandalozna pokazuju fotografije koje kruže društvenim mrežama, a na kojima je Marijani spao gornji deo kupaćeg kostima, zbog čega je pola plaže videlo njeno poprsje.

BONUS VIDEO:

"SOCIJALNI SLUČAJ" Ivanu Marinković izvređali dete, pogledajte kako je on reagovao!

 

Komentari (1)

mitar

22.08.2019 19:31

Ova se vraca da prizna ono sto nije priznala. Spavala kod Sava a nista nije bilo, kako kaze ona. Spavala sa Banetom, pa opet nista nije bilo..........