Dorotea Jovanović
Printscreen
Dorotea Jovanović

Printscreen

Dorotea Jovanović, Foto: Printscreen

Međutim, ono što je najviše šokiralo gledaoce jeste poziv jednog od njih, koji je pružio podršku voditeljki i Banetu Čolaku, dok je osuo drvlje i kamenje na Doroteu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Između njih su pale teške reči, a jedna njegova rečenica je odzvanjala - da će Jovanovićevu da plati za određene usluge, nakon čega mu je ona odgovorila da će pokrenuti tužbu protiv njega.

Bivša zadrugarka je bila ubeđena da je poziv montiran od strane produkcije, te je pitala gledaoca iz koje sobe u Šimanovcima zove, a sada je Dorotea na svom Instagram profilu objavila identitet osobe koja se uključila u studio.

Dorotea Jovanović

Screenshot Instagram

Dorotea Jovanović, Foto: Screenshot Instagram

U pitanju je izvesni Aleksandar koji je jedan od redovnih članova publike u rijalitiju "Zadruga", što je ona i dokumentovala fotografijom.

Aleksandar se takođe oglasio na svom profilu na ovoj društvenoj mreži i imalo sledeću poruku za sve:

- Dušica je najlepša i najbolja voditeljka na svetu, Bane je kralj i čovek koji zna da nasmeje celu Srbiju, a ja sam neko ko je isprozivao Doroteu jer je to zaslužila svojom pojavom u "Zadruzi 2".

Dorotea Jovanović

Screenshot Instagram

Dorotea Jovanović, Foto: Screenshot Instagram

Inače, on je tokom jednog svog ranijeg uključenja rekao da bi voleo da Željko Mitrović baš njega uvede u Zadrugu 3", a da li će se to dogoditi ili ne, ostaje nam da vidmo.

Pogledajte BONUS video:

Bivša zadrugarka otkriva: Muškarci plaćaju Ani Korać 500, a Sanji Stanković 250 evra!

 

 

Komentari (2)

??????

30.07.2019 18:41

A kako je ona majke ti mogla da otkrije identitet osobe koji je pozvao broj za ukljucivanje u emisiju uzivo ? Znaci da joj neko odaje ko tu radi ! Onda ispada da je sve unapred izrezirano , a gledaoce treba svojom raspravom da " pale " kao da su hrpo- kocke.

Drinka

31.07.2019 10:49

Bezobrazan i nemoralan tip. Lažov. Ne u Z3.