Zadruga 3
Printscreen/YouTube
Zadruga 3

Printscreen/YouTube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/YouTube

Vlasnik "Pink" televizije Željko Mitrović počeo je ozbiljne pripreme za četvrtu sezonu rijalitija "Zadruga". Na svom Instagram profilu danas je saopštio da je zvanično prvi takmičar "Zadruge 4" Kristijan Golubović, a sada je otkrio još jedno ime. U pitanju je rijaliti veteran Miki Đuričić.

Zadruga 3

Printscreen/YouTube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/YouTube

 - Pošto mi se desilo u međuvremenu to da ću postati roditelj, vreme je da se uozbiljim i da izdržim jednom do kraja. Posle ovoga idem u penziju. Očekujem da ovo bude nešto sasvim drugačije. Da će biti mnogo više igara. Očekujem dobru ekipu. Mislim da mi je ova "Zadruga" potrebna jer želim da se pokažem u nekom drugačijem svetlu, nego što sam se pokazao prošli put - priznao je pčelar iz Kupinova.

 - U petoj smo brzini oko priprema za novu programsku šemu. Danas smo potpisali drugi ugovor za "Zadrugu 4" sa čuvenim Mikijem Đuričićem iz Kupinova. Miki je kod nas bio pobednik prvog "Velikog brata", pa je posle učestvovao u "Farmi" i dve "Zadruge". On je zapravo veteran naših rijalitija i kao što je i on sam rekao, sa ovim rijalitijem planira da se penzioniše - objasnio je Željko Mitrović pa otkrio nešto više o predstojećoj sezoni rijalitija.

Željko Mitrović

Printscreen/Instagram

Željko Mitrović, Foto: Printscreen/Instagram

 - Očekujem da ovo bude kasting "all stars", svi velikani koji su obeležili prethodne rijalitije u poslednjih deset godina plus što će biti i nekih velikih iznenađenja. Zapravo, biće i nekoliko visoko pozicioniranih predstavnika akademske zajednice, pa ćemo videti kolika je dubina opšteg licemerja kada je populacija u pitanju. Videćemo kako će ih dočekati u rijalitiju - saopštio je Mitrović i dodao...

Željko Mitrović, zadruga 3

Screenshot Instagram

Željko Mitrović, zadruga 3 , Foto: Screenshot Instagram

 - Pored okvirno 40 igrača koje sam najavio kako ćemo birati (iz prethodnih rijalitija), biće i najznačajniji influenseri sa društvenih mreža. Neki su već potvrdili, pa ćemo videti... Mislim da će biti puno iznenađenja u "Zadruzi 4", a ona to i zaslužuje - rekao je direktor, a sve poslušajte u videu ispod.

 

Komentari (1)

Živo

21.05.2020 11:49

Nećemo batinaša!