Kija, Luna
Masanori Jošida/Alo!
Kija, Luna

Masanori Jošida/Alo!

Kija, Luna, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Sinoć je u Šimanovcima održana "Zadrugovizija", a tokom ovog takmičenja učesnici rijaliti programa "Zadruga" gledaocima širom regiona priredili su spektakularnu noć koja će se dugo pamtiti.

Na sceni su se pojavili i Gagi Đogani i Iva Grgurić koji su izveli numeru “Smooth Criminal” od kralja popa Majkla Džeksona. U žiriju se nalazila i Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone ''Zadruge'', kojoj je Gagijeva ćerka Luna Đogani preotela tadašnjeg supruga Slobu Radanovića.

Zadruga

Youtube/Printscreen

Zadruga, Foto: Youtube/Printscreen

Kada je Kija došla na red da komentariše, digla je na noge sve svoje fanove i fanove Lune Đogani, a onda je i usledio aplauz podrške za nju.

- Pa ovo je bilo fantastično, ja ne mogu da kažem ništa drugačije, kada je ovo bilo predobro! Oduševila sam se stvarno! - rekla je ona, a onda je usledio gromoglasni aplauz.

Kija Kockar

Alo.rs

Kija Kockar, Foto: Alo.rs

Bez obzira na to što su Kija i Gagijeva ćerka bile ljute suparnice, Kockareva nije želela negativno da komentariše densera.

Kako je Gagi bio pod utiskom zbog ovoga, on je nakon nastupa uputio Kockarevoj pozdrave.

- Kija me je stvarno iznenadila. Kija, pozdrav. Baš sam iznenađen, ali je bila realna. Lepo je izgledala večeras Kija. Kada je ona pobedila, ja sam njoj čestitao - rekao je Gagi.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u klipu ispod teksta.

 

Komentari (2)

ceca

23.02.2020 10:49

Folirantkinja sa osmehom...

Doktor

25.02.2020 13:48

A Luna je folirantkinja bez osmeha.