Stefan i Osman Karić
Screenshoot Instagram
Stefan Karić

printscreen

Foto: printscreen

Tokom jedne od emisija u "Zadruzi 3", Miljana Kulić je otkrila Stefanu Kariću da je njegov otac Osman Karić, prilikom jednog zajedničkog gostovanja, istakao da njegov sin mora da počne da razmišlja svojom glavom i da izađe iz "čopora", koji čine njegovi prijatelji. Kulićeva je tada ušla u sukob sa Vladimirom Tomovićem, koga ona smatra vođom tog "čopora", jer je ona istakla da on "puni glavu" društvu okupljenom oko Stefana protiv Ive Grgurić, kao i da to utiče na Karićev i Ivin odnos.

Kulićeva je tada rekla Stefanu da mu je otac poručio da uvek razmišlja svojom glavom, a ove reči ostavile su utisak na Karića, koji je svom ocu Osmanu poslao javnu poruku.

- Nadam da se nisi naljutio, da ću dobiti neke stvari - rekao je Stefan.

Osman, koji je poznat po tome da voli da svoje stavove iznosi javno, odgovorio je svom sinu i poslao poruku na društvenoj mreži Instagram.

- Naljutio se jesam, drago mi je da si svestan i da me dobro poznaješ. Stvari ću ti naravno poslati, nema šta za tebe neću uraditi. Sine, ti si u igri, to što sam ti dao savet, ne znači da sam u pravu. Budi svoj i sledi svoje instinkte. Ti ćeš i posle rijalitija biti moje Sunce, a ja planeta koja se oko tebe okreće - napisao je Osman u emotivnoj poruci.

Stefan i Osman Karić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram