Edo, Dragana, Zilha
Screenshot
Edo, Dragana, Zilha

Screenshot

Foto: Screenshot

Sinoć u emisiji "Gledanje video klipova", koja se održava svakog četvrtka, sa voditeljem Milanom Miloševićem, nastao je pravi haos jer se ponovo pokrenula priča oko čuvene torte, koja je poslata na rođendan Dragane Mitar, u drugoj sezoni "Zadruge", te je tako i Edis Fetić dobio nadimak "Gospodin Torta".

Edis Fetić

printscreen

Foto: printscreen

Podsetimo, Edis je rekao da je iz inata poslao tortu, jer je bivši momak Dragane Mitar, Pavle Jovanović izneo navodnu laž, da se Fetić vratio svojoj supruzi. Iz tog razloga je Edo poslao tortu, kako bi stavio Mitrovoj do znanja da je sve to laž i da se nije vratio svojoj ženi Zilhi Karišik Fetić.

zilha

printscreen

Foto: printscreen

Pavle Jovanović, bivši učesnik "Zadruge", je za medije rekao da je sve to laž, kao i da mu je Zilha rekla da su oni tada bili nerazdvojni, te je nemoguće da je on poslao tortu, nego je sve to uradio Draganin sada već bivši muž Siniša Dragutinović:

Siniša Dragutinović, Dragana Mitar

Printscreen

Foto: Printscreen

- Nije on nikad ni poslao tortu, nego je Siniša poslao tortu namerno, da napravi šou, a Edo se sladi tuđom tortom, a Zilha mi je rekla: "Ne znam kako je i mogao da pošalje tortu, kad je bio sa mnom 4 meseca 24 sata", a da laže, laže kao pas! - rekao je Jovanović.

Pavle Jovanović

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Da li je sve ovo istina ili ne, videćemo u budućnosti, ali jedno je sigurni, klupko kreće da se odmotava.