Jelena i Đekson
Printscreen
Nemanja Đerić Đekson

Screenshoot Youtube

Nemanja Đerić Đekson, Foto: Screenshoot Youtube

Bivšeg učesnika Nemanju Đurića Đeksona upoznali smo kao zavodnika mnogih žena u Beloj kući. Međutim, isto tako su kružile razne priče o njegovim vezama sa muškarcima koje je Đekson uvek demantovao.

PROČITAJTE JOŠ:

 

ON JE GEJ, ZNAM MU DEČKA... Zove se Isailo i prodaje suvenire u Knez Mihajlovoj - Šokantni detalji gej afere bivšeg zadrugara!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 14.08.2018. 09:52 Važio je za velikog zavodnika i ljubitelja žena. Đekson i Jelena Krunić, Foto: Printscreen Učesnici "Zadruge 1" i bivši ljubavnici, Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita" a svojim ponašanjem i izjavama uneli su crv sumnje da se među njima ponovo rađa ljubav, tačnije, da nikad nije ni prestajala.

Mi smo kontaktirali Đeksonovu bivšu devojku, Jelenu Krunić koja je dala komentar na gej aferu u kojoj je navodno biviši zadrugar.

Jelena Krunić

Dejan Briza/Alo!

Jelena Krunić, Foto: Dejan Briza/Alo!

"Debljina je mnogo manja od onog što je predstavljeno na slici", rekla je kratko Krunićeva. 

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Đekson povezuje sa muškarcima. Lepi Mića je jednom prilikom odlučio da ispriča, kako je tada rekao, pravu istinu, pa je u jednoj od emisija "Zadruga - narod pita" rekao da je Đekson, navodno, gej.

Nemanja Đerić Đekson

print screen

Nemanja Đerić Đekson, Foto: print screen

- Đekson je gej. Ja znam ko mu je dečko... Zove se Isailo i prodaje suvenire u Knez Mihajlovoj, zato priča da je... Zato mu veze traje kratko i pravi veštačku frku da bi raskinuo. Lažni žigolo - pročitao je tada voditelj poruku Lepog Miće u emisiji.

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

Komentari (1)

Mika

13.08.2019 00:49

Jelena je svedok.