Luna i Marko
Youtube/Printscreen
Luna i Marko

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Veza Lune Đogani i Marka Miljkovića ponovo je u krizi. Njih dvoje su se danas posvađali zbog navodne Markove ljubomore zbog toga što ga je lagala da se nije viđela sa svojim bivšim dečkom Gastozom. Ona je njemu zamerila druženje sa Jelenom Pešić na početku rijalitja, a čini se da oni ipak ne mogu da optoste jedno drugom i da ih prošlost proganja.

Luna Đogani

Foto: Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

- Nemoj da mi vrištiš! Ponašaj se normalno! Ako ti kažem da ne radiš neke stvari, onda nemoj da ih radiš! Rekao sam ti sto puta jedno te isto. Neću da trpim svoju histeriju. Malopre mi se k*rč*š, sad dramiš. Ja kažem da ćeš da radiš, ubedi me u suprotono - rekao je Marko.

- Šta hoćeš da uradim? Kako da te ubedim? Šta hoćeš više? Ne veruješ mi više! Ti hoćeš da me odj*beš od sebe i tražiš samo razlog za to. Priznaj, priznaj! To uporno radiš. Taman se smirim i ti mi spominješ raskid. Ja sam napravila budalu od sebe, a ne ti. Ti si dostojanstven i ravnodušan. Zašto si sa mnom, reci mi! Odvratna sam, loša sam i što si sa mnom? Odgovori mi! Šta hoćeš od mene ako znaš da ću uraditi isto i otići kod Gastoza. Zašto si sa mnom, ako mi ne veruješ? Da li si ti normalan? Nemoj mi tražiti izgovore, da ja sutra kažem nešto i da čekaš da me šutneš - rekla je Luna.

 - Za početak se unormali. I ti ja smo ispali budale... A možeš iz dana u dan da praviš ista sr*nja! Ne verujem ti! Smanji, bre, histeriju! Smanji! Šta je s tobom - povikao je Marko.

- Ja ne znam šta ti hoćeš do mene? Ne znam! Tri sata sedim ovde, ubila sam se. I ti dolaziš do zaključka da nema rešenja! Šta hoćeš od mene više? Pusti me da ti pokažem, voli me. Ako želiš, ako ne želiš, ostavi me odmah! Ne mogu više da ti pričam jedno te isto - urala je Luna.

 

Komentari (2)

Biljana

06.06.2020 08:57

Lazna ljubavna veza. Lazne svadje. Ni jednom se nisu poljubili usta na usta. Gadno im?

ђура

06.06.2020 16:30

Што пре оде то боље .Ријалити добија на квалитету.