DRAGANU MITAR RAZVOD IPAK SKUPO KOŠTAO Od bivšeg muža i njegovih tužbi ne može da digne glavu: Ne komuniciramo čak ni kada je dete u pitanju!

Dragana Mitar i njen još uvek zakonski suprug Siniša Dragutinović imali su čak tri sudska ročišta u roku od nedelju dana.

Dragana Mitar i Siniša
Dragana Mitar i Siniša, Foto: YouTube/Printscreen

"Ma, sa Sinišom milion tužbi, više ne mogu da pohvatam kad idem na koje suđenje. Tužio me je za povredu njegovog ugleda i časti, pa onda za iznošenje njegovih privatnih fotografija sa devojkom u medije, ma horor", ispričala je nekadašnja zadrugarka.

"Samo da više bude to ročište za razvod i da i to završimo. Ja sa njim ne komuniciram čak ni kada je o detetu reč. Sreli smo se u sudnici, ali svako je stajao sa svojim advokatom i gledao na drugu stranu."

"Tužio me je zato što sam javno pokazala fotografije koje mi je on slao, a na kojima je sa svojom devojkom, ali moja odbrana je mnogo dobra, a njegova smešna. Bilo mi je smešno kada sam čula šta priča", dodala je Dragana.

"Sve je trajalo bukvalno 12 minuta, a onda je svako otišao na svoju stranu. Mučno je ovo za oboje, ali nismo mogli mirnim putem da se dogovorimo jer nije hteo da ispoštuje moje zahteve.", rekla je ona za "Star", a prenose mediji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi