Zadruga 3
Screenshot Youtube
Zadruga 3

Screenshot Youtube

Zadruga 3, Foto: Screenshot Youtube

Miona Jovanović je nakon pet meseci boravka u Beloj kući otkrila u radio "Amneziji" da je bila u vezi sa Mlađanom neposredno pred njihov ulazak u "Zadrugu 3". 

"Bila sam sa Mlađom napolju. Bili smo pred ulazak. Viđali smo se po Zemunu, on je dolazio do Kragujevca. Viđali smo se krišom. Išli smo zajedno i u Budvu. On se spojio sa Ninom, ja sam bila ljubomorna, pa sam se spojila sa Tomovićem, pa sa Filipom. To sam uradila iz nemoći. Nisam mogla više da ćutim. Bili smo dva meseca zajedno" - pričala je Miona, a ovo je Mlađa oštro demantovao.

"Ja moram sve ovo da demantujem" - dodao je Mlađan.

"Ja znam šta je istina. Ovo je ružno sa njegove strane. Naravno da ja volim Ninu, ali ukrala mi je momka" - rekla je Miona.

Povodom ovoga, oglasila se i Zorica Marković koja je potvrdila Mioninu priču.

"Sve što je rekla Miona, to je tačno. Igrom slučaja, sreli smo se u jednoj kafani. Mlađa je jedan džentlmen, ali on to neće da prizna. Ali nije Miona jedina devojka sa kojom je Mlađa bio. Mlađa džentlmenski brani svoju vezu, od koje nema ništa. Znate ono, ko sa decom spava up*šan se budi. Mlađa neće taštu da povredi. Ona liči na tetkicu sa onom frizurom. Zgodna je ona devojka, ima najlepšu g*zu u "Zadruzi". Bolje da se bavi sobom, a ne predsobljem" - rekla je Zorica.