Mina Vrbaški i Tara Simov
Printscreen/Youtube
Mina Vrbaški

Screenshoot Instagram

Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Instagram

Problem između Tare Simov i Mine Vrbaški datira još od pre par godina, ali sada kada zajedno žive na imaginarijumu rešile su da se obračunaju. Nakon što je Mina otkrila da je manekenku majka tužila, ona je odučila da se verbalno obračuna sa njom. 

PROČITAJTE JOŠ:

"Ja tebi nijednu ružnu reč nisam rekla. Tvoja majka je bila sa četiri zadrugara. Ti meni ne možeš da pričaš da si poštena, ti jesi dobra, ali ja tebe ne poštujem" - pričala je Tara.

Mina Vrbaški i Tara Simov

Printscreen/Youtube

Mina Vrbaški i Tara Simov, Foto: Printscreen/Youtube

"Ti mene ne možeš da isprovociraš. Smrdušo jedna! J*ebaću te ja u usta. Klošarko jedna! Jednom nogom si u grobu... Mama je pokrenula tužbu protiv tebe" - uzvratila joj je Mina.

Ne čačkaj me, ne okreći ljude protiv mene! Meni si ti pomogla da ja shvatim ko me voli ovde. Idi p*ši đoku za 20 evra. Klošarko raspala - žestoko je odbrusila Tara Mini.

Mina Vrbaški i Tara Simov

Printscreen/Youtube

Mina Vrbaški i Tara Simov, Foto: Printscreen/Youtube

Obezbeđenje je odmah odreagovalao i uletelo na velelepono imanje kako ne bi došlo do većeg okršaja među zadrugarkama.

Minu Vrbaški šišali na ćelavo zbog Tare Simov, a onda su je i brutalno pretukli!

AUTOR: E. A. DATUM I VREME: 12.09.2019. 13:31 Zadrugarke kriju šokantnu tajnu! Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Instagram Mina Vrbaški ušla je u „Zadrugu 3" i tako postala ravnopravni učesnik, a jedan od uslova koje je postavila produkciji jeste da bude zaštićena od cimerke i bivše drugarice Tare Simov, zbog koje je pre nekoliko godina ošišana na ćelavo.

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić pred ulazak u "Zadrugu 3" odgovara na najprovokativnije komentare

 

 

Komentari (1)

Miks

12.09.2019 17:23

Nekultura na nivou ulicarki.