Zadruga Željko Mitrović ulazak
Alo!
Zadruga Željko Mitrović ulazak

Alo!

Foto: Alo!

Rijaliti Zadruga 3, već se uveliko sprema, a u emisije uživo se uključuju ljudi koji bukvalno ne mogu da dočekaju novu sezonu. Do sada se govorilo o nekim imenima koja su moguća kada je u pitanju nova sezona, a izdvojili su se Zoki Šumadinac, Filip Đukić, Nenad Čanak, a bivši Zadrugari Ana Korać i David Dragojević, več su najavila da postoji mogućnost za ulazak pošto im nedostaju trenutci koje su proveli u Zadruzi.

PROČITAJTE JOŠ:

Postoji mogućnost da u novu sezonu uđe pevačica Jelena Kostov, a spominje se i glumac Dragan Marinković Maca i Tamara Đurić.

Jeleni je ovo vatreno krštenje, pa je postavila jedan uslov za ulazak.

"Ona nikada nije bila u rijalitiju, pa strepi kako će se snaći pred kamerama. Ona je produkciji rekla da bi rado ušla u rijaliti pošto će joj to povećati popularnost, ali samo na određeno vreme", kaže izvor i dodaje da Jelena želi kratko da se zadrži jer je napolju čeka malo dete, koje će u tom periodu paziti otac.

Jelena Kostov

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

Tamara i Maca sa druge strane imaju iskustvo u rijalitiju.

"Njih dvoje će u Zadruzi imati specijalne tajne zadatke kojima će zagorčavati život ostalima. Tamara se sa druge strane uželela medija, dve godine je bila na pauzi, zbog zdravstvenih problema izazvanih silikonima. Kako je i Stanija najavila učešće, svi veruju da će njih dve sigurno biti ljute suparnice", kaže izvor.

Tamara Đurić

Screenshoot

Foto: Screenshoot

Na spisku potencijalnih učesnika našli su se i Gabrijela Pejčev, Stefan Karić, Jelena Jevremović...

BONUS VIDEO:

U ovom luksuzu letuju Dragana Mitar i Olja Bajrami!

 

Komentari (1)

Alibaba

01.08.2019 08:57

Dragan Marinković Maca i Tamara Đurić nisu pouzdani saradnici za specijalne zadatke. Oni mogu samo da šire mržnju i svadju.