Luna Đogani, Anabela Atijas
Dejan Briza/Alo/Printscreen
Rade Lazić

Printscreen Youtube

Rade Lazić, Foto: Printscreen Youtube

Maneken i menadžer jednog kluba u Beču, Rade Lazić, jedan je od momaka koji će 6. septembra ući u Zadrugu 3.

Rade je postigao dogovor sa produkcijom, a uskoro iz Beča stiže u Srbiju, radi i zvaničnog potpisivanja ugovora.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Rade je dugo pregovarao sa produkcijom, ali još uvek nije potpisao ugovor, zbog svojih obaveza u Beču u kojem živi. On će krajem meseca doći u Srbiju kako bi sve završio pred ulazak u Zadrugu. Najteže mu pada što će dugo biti odvojen od ćerke Nike koju najviše voli, ali je svestan da učešće u rijalitiju može samo da mu pomogne zbog posla kojim se trenutno bavi - priča izvor blizak Laziću.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli ??č? ?? ??č? (@rade_lazic_official) Lip 11, 2019 u 7:54 PDT

 

Podsetimo, Rade je pažnju privukao privlačnim izgledom, izvajanim telom, ali se nakon učešća u "Farmi 6" povukao.

Na Farmi je započeo vezu sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, ali je tokom boravka na imanju u Lisoviću otkriveno da je Lazić bio u tajnoj vezi sa Anabelom Atijas (44), koja je takođe bila učesnica tog rijalitija, ali vrlo kratko pošto je iz zdravstvenih razloga morala da ga napusti.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli ??č? ?? ??č? (@rade_lazic_official) Sij 9, 2019 u 3:29 PST

 

Veza se navodno dogodila pre pevačicine veze sa Andrejom Atijasom, a raskinuli su jer su shvatili da ipak nisu jedno za drugo.

Ono što je vrlo zanimljivo jeste to što se šuškalo da je Lazić nakon "Farme 6" bio u kratkoj vezi i sa Lunom Đogani (23), sa kojom je redovno viđan u noćnim provodima. Ipak, Anabela je demantovala da je imala bilo šta sa Lazićem.

Šok priznanje Goge Sekulić: Ostajala sam bez tezgi, ljudi su me MRZELI! Spomenula i Cecu Ražnatović!

AUTOR: Srpski telegraf/I. M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 09:53 Otvorila se. Goga Sekulić, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić Pevačica Goga Sekulić je kao i uvek bez dlake na jeziku otvoreno pričala o svom životu. Osim lepih stvari koje su joj se u poslednjoj godini desile, pevačica nam je otkrila koliko puta je ni kriva ni dužna stradala samo što je bila nečiji prijatelj.

 

Lazić iza sebe ima brak sa Jovanom sa kojom ima ćerku Niku, a ljubav je pukla kada ga je Jovana uhvatila u intimnom dopisivanju sa Anđelom Vešticom.

No, zbog Nike su ostali u normalnim odnosima.

Ali, ni to nije sve kada je reč o njegovoj dosadašnjoj biografiji.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli ??č? ?? ??č? (@rade_lazic_official) Stu 28, 2018 u 4:36 PST

 

Lazić je u avgustu 2016. upucan u stanu u Beču, kada su mu dva javnosti nepoznata muškarca upala u stan navodno radi pljačke, da bi na kraju odneli 10.000 evra. Maneken je završio sa prostrelnom ranom na desnoj butini, izgubio je mnogo krvi, ali se na svu sreću sve dobro završilo.

U oktobru 2016. godine Kristijan Golubović i Rade Lazić žestoko su ratovali, nakon nebrojeno mnogo sukoba koje su pre toga imali u Farmi 6.

Rade i Jelena su sluge, Kristijan gazda

Screenshot

Foto: Screenshot

- Misliš da si pametan, a glup si kao šu*ak. Tvoj ideal je Al Kapone, a završićeš kao Tupak - rekao je Rade tada o Goluboviću, citirajući stihove "Monteniggersa".

Usledio je Kristijanov odgovor, pri čemu nije uopšte birao reči, a šta mu je sve izgovorio poslušajte u snimku ispod:

Kristijan Golubović

Dejan Briza/Alo!

Kristijan Golubović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Nema sumnje da će Lazić biti zanimljiv gledaocima, a u nameri da proverimo da li je on spreman za "Zadrugu 3" pozvali smo ga, ali nije želeo da detaljiše o svom ulasku.

BONUS VIDEO:

Ostaćete u čudu kada čujete gde su poslednji put imale se*s Sanja i Matora, tek njihov fetiš! (18+)