Luna Đogani
Foto: YouTube/printscreen
Luna Đogani

Foto: YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Luna Đogani objavila je juče svoju teću pesmu i spot u karijeri. Odmah nakon premijere, uveče, Đoganijeva je na nastupu u Makedoniji pred publikom izvela svoju novu numeru.

Oni koji prete Lunin rad, znaju koliko su joj privrženi njeni fanovi. Ipak, sinoć nije bilo tako i Đoganijeva je nakon ovog nastupa dobila oštre kritike.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Dec 28, 2019 at 6:40pm PST

 - Izvini Luna, ali večeras je falilo energije - pisalo je u jednom od komentara, dok su ostali komentarisali stajling, koji po oceni fanova nije bio dobar, a jedna obožavateljka je prokomentarisala da Luna nema ukusa i nije do sada imala dobre kostima, a sve je začinila emotikonom srca. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Dec 28, 2019 at 6:38pm PST

Ukusi su različiti, nema sumnje, a pobednica "Zadruge 2" nastavlja da niže uspehe...

Pogledajte:

Komentari

Foto: Instagram/printscreen

 

Komentari

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Komentari (2)

Pile

29.12.2019 13:37

Na otvaranje usta na plejbek nemaju primedbe? Samo na stajling.

Nena

29.12.2019 17:42

Ja sam sinoc bila na nastupu... Ove komentatorke to nisu, jer da su drugacije bi pricale... Guzva je bila ogromna, nastup je bio vrhunski Luna je nekako slobodnija na sceni u odnosu na predhodni nastup u Stipu na kom sam bila... Kao da se ne boji vise da ce joj neko drzati predavanje da je za njegov ukus previse provokativna i nastup joj je bio top .. Red za slikanje posle nastupa je bio ogroman i Luna je vise od dva sata bila sa fanovima i strpljivo se slikala sa njima.