Luna i Marko
Dejan Briza
Luna i Marko

Dejan Briza

Luna i Marko, Foto: Dejan Briza

Naime, njih dvoje su na „Alo!“ žurki raskinuli, o čemu smo pisali juče, ali su nakon toga nesuglasice rešili u krevetu.

- Nakon što su na žurki „Alo!“ u „Kasini“, pre dva dana, Marko i Luna raskinuli i napustili klub demonstrativno, posle samo nekoliko sati završili su u krevetu i vrelim poljupcima zapečatili pređašnju svađu - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak ovom rijaliti paru.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako nam je rekao, nakon naše žurke svako je otišao svojim putem, Luna u svoj stan, a Marko u neki drugi noćni klub kako bi popio neko piće i smirio se. Međutim, nastavili su da se dopisuju. Posle nebrojenih poruka, koje su išle od napada do izliva ljubavi, Marko je otišao kod nje da o svemu razgovaraju. Kao i ranije, i ovaj put su završili u krevetu i seksom rešili nesuglasice.

Luna i Marko

Masanori Jošida

Luna i Marko, Foto: Masanori Jošida

- Marko je poludeo zbog Lunine ljubomore i ispada u javnosti. Smeta mu što mu prebacuje stalno, bilo zbog toga što se javio nekome ko se njoj ne dopada, bilo zbog toga što je poljubio neku poznanicu ili joj se učini da je odmeravao neku ženu u klubu pa mu napravi scenu - priča za „Alo!“ izvor blizak paru i dodaje:

- S druge strane, Luni je teško kad sva Markova pažnja nije usmerena ka njoj. Ona želi da su stalno posvećeni jedno drugom i kad su sami, sve je u redu. Problemi nastaju kada su u društvu i kada je mnogo ljudi oko njih. Devojke su navalentne, pokušavaju da dođu do Marka, pa tu nastaje haos - kaže naš izvor.

Luna i Marko

Dejan Briza

Luna i Marko, Foto: Dejan Briza

Kako nam je još objasnio, oni su baš zaljubljeni jedno u drugo, ali te jake emocije i dovode do problema.

- Kad god Marko poludi i bude rešen da s njom definitivno prekine svaki kontakt, ona ga poljubi i on joj se prepusti. Isto je i kad ona pomisli na kraj. On joj se privije i sve odluke o raskidu padnu u vodu - ispričao je izvor za „Alo!“.
Podsećanja radi, Luna i Marko su se u „Kasini“ na 12. rođendanu „Alo!“ novina posvađali zbog brinete koja se javila Miljkoviću, a o čemu smo pisali ekskluzivno juče. Srećom, raskid dugo nije trajao, pa su Luna i Marko sada opet zajedno.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

"OD OVOGA NE MOŽE BOLJE!" Pogledajte šta su nam poznati poželeli za 12. rođendan!

 

 

Komentari (3)

Vesna

18.10.2019 20:06

Sada mogu da glume ljubav, ali im više niko ne veruje.

knez

19.10.2019 10:31

@Vesna - I do sada su "glumeli" ljubav. U Zadruzi Luna plakala da bi svako veče spavala sa Markom. Sada Luna plače da ne bi ni jedno veče spavala sa Markom.