Zadruga 3, Zadruga, Zadrugari
Dejan Briza/Alo!
Saška Karan

Printscrren

Foto: Printscrren

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, kako Alo.rs saznaje ona je juče dolazila u prostorije Pink televizije kako bi potpisala ugovor i snimila profil koji će biti emitovan pri njenom ulasku u rijaliti "Zadruga 3".

Saška je dobro poznata kao rijaliti igrač koji može da isprovocira svakog, a ne retko i da nasrne na nekog. Ona ima vrlo oštar jezik i ne libi se da odgovori bilo kome, pa tako često digne uzbunu zbog čega i produkcija mora da raguje.

Saška Karan

printscreen

Foto: printscreen

Saška će od 6. septembra postati stanar Bele kuće i od nje se očekuje mnogo.

"Saška je produkciji obećala mnogo, a poznavajući nju ne sumnjamo da će tako i biti. Ova sezona Zadruge biće pravo ludilo, a Saška sigurno neko ko će privući veliku pažnju. Ona je od produkcije dobila pozamašnu cifru za honorar. Ne mogu da iznosim detalje zaista, ali u pitanju je nekoliko hiljada evra", rekao je za Alo.rs izvor blizak Saški.

BONUS VIDEO:

Sestra Miljane Kulić ulazi u Zadrugu 3?

 

Matora menja pol? Otvorila dušu i progovorila o svom polnom organu!

AUTOR: Pink/J.I. DATUM I VREME: 26.08.2019. 16:25 Au! Sanja i Matora, Foto: Alo!/Nenad Vujanović * Sanja i Matora su prvi lezbijski par koji se javno deklarisao u Srbiji * Njih dve su romansu započele pred kamerama u "Zadruzi 1" * Nakon manje od dve godine, one i dalje uživaju u svojoj romansi Jovana Tomić Matora u "Zadruzi 1" prva je otkrila svoje seksualno opredeljenje i odmah nakon toga uplovila je u ljubavnu vezu sa Sanjom Stanković.