Bane Čolak, Nadežda Biljić
Printscreen
Bane Čolak, Nadežda Biljić

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"On je jedan nebitan lik koji po svaku cenu želi da bude bitan. Kači se za sve moguće ljude koji postoje na ovom svetu. Prvo se kačio za Zerinu, pa je prema njoj ispao majmun, pa se sad kači na mene, ne znam iz kog razloga. Šta je problem da ja kažem da nisam osetila s*ks? Vidi, meni je više pun, da ne kažem toga, da me muškarci u "Zadruzi" prave k*rvom. Ja radim šta ja hoću, ne kajem se ni zbog čega, ni zbog Čolaka, ali... U pravu je bio Miki kada je rekao da je on jedna iskompleksirana budaletina. Čovek koji sve laže, počevši od toga gde se rodio, ne mogu da shvatim", bila je besna pevačica.

Nadežda Biljić

printscreen

Foto: printscreen

"Moja familija sa očeve strane, Biljići, žive vekovima na teritoriji, Užice, Kosjerić. Ja sam u Užicu odrasla. U Užicu niko ne zna ko je Bane Čolak, ni gde živi, ni ko je. On je takav mučenik, žalim ga. Prvo se javio kada se desilo sa Tomom, jedva je čekao da se javi da ispljuje Tomu, znam da ga ne podnosi, boli ga d*pe kako se ja osećam, kako mi je bilo i kako je sad, bitno mu je bilo samo da Tomu ispljuje. Meni to ide na onu stvar. Mnogi njih se javilo samo da pruži podršku samo zato što mrze Tomu, među njima je i Čolak. Malo kadra da se priča o njemu. Lepi se na Tomu da bi se o njemu pisalo, boli njega d*pe i za Tomu i za mene."

Nadežda Biljić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

"Ima mali k*rac, ne zna da j*be i glup je ko k*rac. Bane Čolak iz Užica, u kojem ga niko ne zna, ima mali k*rac, ne zna da j*be i glup je kao k*rac i ne zna da sastavi tri rečenice", zaključila je Biljićeva.

BONUS VIDEO:

Ovako je Siniša provalio u stan i izbacio Draganu i sina

 

Nadežda Biljić više ne izgleda ovako! Posle brutalnog nasilja drastično promenila izgled! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 24.08.2019. 22:41 Okrenula se sebi... Foto: Screenshot Youtube Nadežda Biljić je preživela pakao u poslednje vreme, a sada je odlučila da stavi tačku na sve i okrene drugi list. Naime, nakon što je dobila brutalne batine od bivšeg dečka Tome Panića, Nadežda se sklonila kod roditelja u Valjevo i odlučila da se posveti sebi.

 

Komentari (7)

Nije nego

31.08.2019 14:23

Nema on mali vec ona ima veliku tandzaru

ceca

31.08.2019 15:49

Znas ko je i sta Bane i sta ces zeno s njim,sto pricas o njemu ali ipak je nasla krpa zakrpu....

ceca

31.08.2019 15:50

Jadno i s jedne i druge strane...

zaza

31.08.2019 16:14

nadja je u pravu mnogo je malen .

VX

31.08.2019 19:59

Ženo još više se pokopavaš,da li jedna dama treba da meri kite.

ceca

01.09.2019 12:23

Prepucavanje,nije potrebno njoj a ni njemu...ima istine u obe price...a njegov najnoviji hit,otvoris vrata auta i presvlacis se nesto...oooo

zlatiborka

01.09.2019 17:53

nadja je sto posto u pravu zivi sam svedok 6 7 cm