Nadežda Biljić
Marko Metlaš/Alo!
Nadežda Biljić

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Ona se navodno redovno opijala i sa dečkom Tomom Panićem, koji ju je 15. avgusta pretukao u njenom stanu na Banovom brdu posle svađe koju su započeli na jednom beogradskom splavu.

"Posle svega što joj se desilo otišla je u rodno Valjevo i razgovarala sa majkom Slavicom. Ona ju je naterala da se vrati lečenju. Nadežda želi da se posveti karijeri, pa uskoro snima pesmu. Promocija te numere joj je prioritet, a pored toga zakazala je i dosta nastupa. Da bi sve to postigla, mora da bude trezna. Potražila je pomoć i polako se oporavlja od svega. Ima podršku porodice i zasad uspeva da ne pije", kaže dobro obavešten izvor.

Nadežda Biljić

Printscreen

Foto: Printscreen

"Nadežda je imala velike probleme zbog pića. Dešavalo se da zaboravi da se pojavi na zakazanoj svirci, pa joj je karijera stagnirala. Godinama se lečila od alkoholizma i jedno vreme je uspela da bude trezna. Nažalost, u "Zadruzi" je ponovo počela da pije, a to je radila i kad je izlazila u noćne provode sa Tomom.

Biljićeva je u nekoliko navrata pričala o dugogodišnjoj borbi sa alkoholizmom.

"Imam rupu u životu od pet godina, jer sam tražila spas u alkoholu. Mnogih stvari iz prošlosti se ni ne sećam. Nisam umela da stanem sa pićem i zbog toga sam sebi napravila pakao od života. Išla sam na porodične seanse, gde smo pričali o mom problemu, a dobila sam i lekove. Nažalost, prekinula sam seanse prestala da pijem lekove zbog "Zadruge", ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!

 

Toma Panić priveden jer je bio na poternici zbog ovog skandala! Progovorio i o kobnoj noći! (VIDEO)

AUTOR: V. Đorđević / R. Jeremić DATUM I VREME: 27.08.2019. 11:38 - 27.08.2019. 11:52 I pre Zadruge pravio probleme... Foto: Masanori Jošida/Alo! * Nadežda i Toma su započeli vezu u rijalitiju "Zadruga 2" * Ljubav je prekinulo skandalozno nasilje zbog kog je Nadežda prijavila Tomu * Policija ga ovaj put privela zbog prekršaja pre rijalitija Maneken i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Toma Panić priveden je jutros u Prekršajni sud u Ustaničkoj.

 

Komentari (2)

Jovan

29.08.2019 11:56

Ona mora da stanuje sa nekom koleginicom i da zajedno svuda idu i nastupaju. Da joj koleginica bude pomoć u odvikavanju od alkohola i drugih poroka.

Jelenko

29.08.2019 14:43

Ona samostalno neće uspeti. Mora da ima pratilju ili staratelja.