Nadežda Biljić, Toma Panić
Masanori Jošida/Alo!
Nadežda Biljić, Toma Panić

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Nadežda Biljić i Tomislav Toma Panić izgleda da ponovo imaju nesuglasice. Njih dvoje su svoju vezu započeli pred kamerama rijalitija "Zadruga" i tamo se suočili sa mnogim problemima. Međutim, nakon izlaska, njih dvoje su obelodanili svoju vezu, ali samo dan nakon što je pevačica hvalila Panića u emisiji posvećenoj Zadruzi, osvanula je svest da ju je Toma krvnički pretukao.

Javnost je zaprepastila vest o Tominom fizičkom napadu na Nadeždu, ali je onda usledio preokret. Pevačica je objavila srećne vesti, da čeka bebu sa Panićem, pa je došlo i do pomirenja. Njih dvoje su otpočeli zajednički život, te su odlučili da se njihov sin zove Longo.

Nadežda Biljić

Printscreen

Foto: Printscreen

Međutim, sada je došlo do novih turbulencija, ako je suditi po njihivom Instagram profilima. Naime, i Nadežda i Toma uklonili su sa Instagrama sve fotografije na kojima su u ljubavi, a onda je pevačica objavila i stori u kom je još više podgrejala sumnje o raskidu.

- Ako nešto izgubiš, veruj mi, to će biti zbog toga da nešto bolje dobiješ. Nikad nas nisu dostojni oni za koje se previše borimo, a oni sami ništa ne daju - napisala je pevačica.

Nadežda Biljić

Screenshot Instagram

Nadežda Biljić, Foto: Screenshot Instagram