Dijana Milojković, Stefan Karić
Printscreen
Zadruga

Screenshot Youtube

Zadruga, Foto: Screenshot Youtube

Stefan Karić otkrio je nekolicini cimera koliko njemu znači broj 22, te se prisetio i bivše devojke, pokojne misice Dijane Milojković.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pod utiskom priče koju je prethodno ispričao Milan Petković, a koja se ticala numerologije i posebnih brojeva u njegovom životu, Stefan nije mogao a da ne spomene veliku bivšu ljubav, koja mu je između ostalog zbog broja 22 i dalje u mislima.

"Mene uvek prati broj 22. Kako ti nisam pričao, Jelena? Sve bitno, vezano i za Dijanu i za sve, majke mi. Vidiš tetovažu. To sam stavio i pre nego što je sve krenulo da mi se dešava. Upoznao sam Dijanu 22, ona je 22. saznala da ima rak", rekao je on, pa nastavio:

Dijana Milojković, Stefan Karić

Printscreen

Dijana Milojković, Stefan Karić, Foto: Printscreen

"22. preminula, 22. joj se rodi bratanica, od brata, koja se zove Dijana. Na taj dan kad je ona preminula, je postavila sliku sa Instagrama pre tri godine 22, bili smo nešto u svađi, znala je da je to moj broj - nadovezao se Karić.

Pokojna Dijana pred smrt otkrila pravi razlog raskida sa Stefanom: Ne sudim i umem da oprostim!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 07.11.2019. 19:45 Karić ovo nije ispričao. Dijana Milojković, Stefan Karić, Foto: Printscreen Pokojna misica Dijana Milojković i Stefan Karić bili su u emotivnoj vezi, a nakon raskida, Dijana je u intervjuu za portal „My Cup of Tea" otkrila zašto je došlo do raskida.

U hali Pionir desi se meč, ja dobijem broj 22. I evo sad 22, uđem u radionicu, na svim štekerima 22", otkrio je Stefan.

NAJČITANIJE VESTI IZ ZADRUGE:

 

"Da li je realno? Šta to može da znači?" pitala se šokirana Pešićeva.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Pogledajte BONUS video:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!