Miroslav Ilić
Rajko Ristić/Alo!
Miroslav Ilić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ona kaže da će se pevaču sve to jednog dana vratiti.

Mirjana Antonović

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

“Devin je konačno postao doktor anesteziolog. U tu čast, pošto su okupljanja u Americi zabranjena, u mojoj kući sam mu organizovala malu proslavu. Čestitke su stizale sa svih strana, mnogo ljudi je zvalo, ali jedne nije bilo ni putem poruke, niti bilo kako. Tužno. Da jedan čovek koji je Devinov otac, a to krije pred zakonom, ne pošalje ni poruku. Šta reći?! Sve će mu se to vratiti jednog dana”, kaže Mira.

“Moj advokat je kontaktirao sud sa zahtevom da se ročište zakaže za 14. septembar. Nadam se da će se situacija do tada malo smiriti i da će Amerika otvoriti granice kako bismo mogli da doputujemo”, ispričala je Mirjana.

Mirjana Antonović sa sinom Devinom

privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

“Devin bi tada uzeo odmor i nas dvoje bismo konačno došli u Srbiju da završimo sa dokazivanjem očinstva. Tada bi svo troje trebalo da se pojavimo na sudu i pogledamo se oči u oči. Ako Miroslav i tada izmisli nešto da ne bi došao, ja neću odustati. Goniću ga dok sam živa”, dodala je Mirjana.

Da li to znači da će Mirjana pokušati da poznatom pevaču uzme sve što joj pripada sudskim putem i ostavi ga praktično bez ičega, ostaje da vidimo.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (16)

D O

05.07.2020 17:27

Kakav klosar.

Marko

05.07.2020 20:49

Šta reći idiot klasičan

Penzioner

05.07.2020 21:05

On ce svu imovinu da prepise na druge, pa ce klinac da mu uzme!

gago

06.07.2020 07:55

Lupetas,granice su otvorene,cak ima direktan let za Beograd.Sinak je punoletan pa zasto sam ne trazi priznanje nego se pribio uz maminu suknju.

Grga Pitić

06.07.2020 08:11

Amerika zemlja velika

Jeca

06.07.2020 09:11

Kakav trebas biti covek da toliko bezis od sopstvenog deteta? Ko jos njega postuje i slusa njegove pesme. Miroslav Ilic je nula od coveka!

Vlasa

06.07.2020 11:04

@Jeca - Draga moja Njegovo je pravo da ga prizna iline, a i sta je ova zena cekala. Losa je kao covek.Gora je od njega. Mozda on ima svije razlogeza svakojake sumnje.

dzudza basadzija

06.07.2020 10:36

Sve dok se ne dokaze suprotno,ON NEMA SA TIM NIKAKVE VEZE I NIJE KRIV!OKLEVETAN I TUZEN JESTE,TO NIKAKO NE ZNACI I DA JE TAKO KAKO U TUZBI STOJI!"NI PO BABU NI PO STRICEVIMA"!ZABRANA NA OTUDJIVANJE IMOVINE NIJE STAVLJENA!AKO ON TACNO ZNA,DA JE NA PODMUKAO NACIN POSTAO OTAC,PROTIV SVOJE VOLJE!!!TO NIKAKO NE SMEMO ZABORAVITI!!!ON JE ZRTVA!ZAKON TO TESKO MOZE DA DOKAZE,I SAMIM TIM,ZAKON RADI ONO STO SE MOZE,PO ZAKONU!?DOKAZUJE DA SI OTAC!NA LEPO?NA PREVARU?TO ZAKON NE INTERESUJE!ZAKON STITI DRZAVU!

Zoran

06.07.2020 14:43

@dzudza basadzija - Po tvome kao da je ona njega silovala, primorala na seks. Sta ne razumem. Bilo mu je lepo e sada da plati i da pretplati. Ma uzmi mu i kuce i mace i zadnju bubasvabu ako ima.

jebandzija

06.07.2020 15:31

@dzudza basadzija - Ti basadzija,drkadzija,sta li si,jesi li ti normalan sta napisa? Daj se kontrolirat i konsultuj logiku!

dzudza basadzija

06.07.2020 10:43

JA TVRDIM!TO SE NIJE DESILO PO SAGLASNOSTI OBE STRANE!!!MIROSLAV JE NAVUCEN NA TANAK LED!BILO BI NAIVNO AKO BIH POVEROVAO DA JE ON NEVINASCE!DOZIVEO SAM GA LICNO U TRENUTKU KADA JE BIO RAZULATEN,SAMO ZATO STO JE MIROSLAV ILIC,I STO JE NEKO "SITAN",I KOJI JE PLATIO ULAZNICU ZA NJEGOVO GUKANJE,POZELEO DA MU PRIDJE BLIZE.TO MOGU I DA DOKAZEM!ZIV SAM JA,ON I TAJ 'SITNI"...Daklem,ako je to "Slavujce" znalo od pocetka...Na njega se vode,samo licna karta,pasos i zdravstvena knjizica!Pljuc pod prozor...

dzudza basadzija

06.07.2020 10:51

POSTAVLJA SE LJUDSKO PITANJE:DA LI GA SMEMO OPTUZIVATI ZA,JOS UVEK,NEDOKAZANO?A STO JE JOS SKAKLJIVIJE.TU SE KOPLJA LOME,ALI!AJDE DE,KO NE POZELI DA NESTO URADI SA OSOBOM,ZA KOJOM MU SE U DATOM TRENUTKU,"POMUTI RAZUM" I PONESU GA OSECANJA..BEZ IKAKVE NAMERE ZA POTOMSTVOM!ONA DRUGA STRANA,MEDJUTIM,KORISTI PRILIKU!I ONDA KRECE SA UCENJIVANJEM!!!NA POCETKU NE VERUJES,ALI POSLE DVA TRI MESECA.."CORPUS DELICTI" SE POCINJE DA NAZIRE!?ALI I SUMNJA!I NADA,"PA MOZDA NISAM BAS JA"?A PRST JE UPEREN U TEBE!

ilija

06.07.2020 10:54

Sta ona hoce nije hteo da je zeni voleo je drugu zenu ,a ti kvarna pa na dete da ga uhvatis bila si sanjim sto je popularan ,a ne lep sram te bilo i netreba da prizna posto on to nije hteo .Zeno razmisli jesi normalna pored toliko slobodnih momaka ti si htela sa njim dete strasno koji primitivizam.

Zoran

06.07.2020 14:41

@ilija - Pa ako je voleo drugu zenu sto je spavao sa ovom gospodjom i vodio je svuda u goste trudnu zagrljeni i sl. More za njega je dozivotni zatvor.

sara

06.07.2020 11:32

Čestitam Devinu, a ova kukavica koja se stidi svog deteta, a i ne zaslužuje ga, treba proganjati zbog drskosti i bezobrazluka!!!.

Nikola

08.07.2020 16:58

Ona je 27 godina čekala da bi dokazala da Devin ima oca i da je to Ilić. Pomalo čudno... Detetu je potreban otac, mnogo više tokom odrastanja, detinjstva, puberteta, rane mladosti... Da mu bude podrška u svakom smislu. Sada, u 20 i nekoj to je Devinu mnogo manje bitno, nego njoj samoj. Definitivno, ovaj slučaj više njoj služi da dokaže da Devin nije bez oca, da ona nije lakog morala i da tačno zna ko je otac.