Anabela i Luna
Screenshoot Instagram
Anabela i Luna

Screenshoot Instagram

Anabela i Luna, Foto: Screenshoot Instagram

Zadrugar Mirko Gavrić se tokom večeri osamio sa Ivanom Šopić ispred hotela "Zadruga", pa joj je ispričao o najtežim trenucima svog života i padovima koje je doživeo.

Najteže mu je svakako pao razvod.

- To neko sazrevanje ja sam doživeo sa 27,28 godina. Ja sam za sve što mi se prošle godine što mi se desilo krivio rijaliti, a u stvari rijaliti je bio dobra odluka. Sve se iskristalisalo, svi su otišli tamo gde im je bilo mesto. Taj poraz koji sam ja doživeo, to je bilo na svim poljima, kao kula od karata, sve je padalo. U trenutku kada je došlo do razvoda, ja sam seo sam u stanu. Nisam više znao šta je moglo da me udari. Jedna loša procena uništi sve ono dobro što si radio godinama. Svaki poraz treba da doživiš kao novu priliku - pričao je Gavrić.

Mirko Gavrić

Printscreen

Mirko Gavrić, Foto: Printscreen

- Osim toga, Gavrić se osvrnuo i na sva dešvanja i pakao koji je prošla njegova prijateljica Luna Đogani zbog ljubavi sa Slobom Radanovićem.

- Ona (Luna) je doživela pakao u prvoj sezoni. Ja prilazim kod nje, ona plače, ja je pitam šta se dešava, ona meni kaže: "Sve je isto, a opet drugačije."

- J*bote, ona je imala tada 20 godina. Kakvi životni zadaci - pričala je Šopićeva.

Zadruga 3

Printscreen/YouTube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/YouTube

- Ona ovde u paklu, a njeni napolju u trostrukom paklu, a ona toga nije svesna. Ona dobije telefonski poziv sa Anabelom, gde nju Anabela diže i završavaju razgovor i ona pada u nesvest. Napolju osude sa svih strana. Kada je izašla, ja sam tada bio na moru, ona mene zove da se vidimo. Ja joj kažem da dođe kod mene i ona kao biljka. Vrhunac ludila je kada Anabela i ja idemo kod nje, zezamo se, dižemo dete. Ja kažem da ću da uđem u rijaliti i kažem Luni: "Zašto ti ne bi ušla, da sve ispraviš", Anabela nije htela sa mnom da priča - pričao je Gavrić Šopićevoj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima:

 

 

Komentari (1)

GISKA

17.02.2020 20:08

LUPAS COVECE,,,ALI BAS LUPAS.