Mirko Gavrić
YouTube/Printscreen

 

Mirko Gavrić

YouTube/Printscreen

Mirko Gavrić, Foto: YouTube/Printscreen

Od kako je izašao iz Zadruge, svi su jedva čekali da Mirko Gavrić progovori o Zadrugarima i njihovim tajnama. Pevač i producent otkrio je da stvari koje nismo videli na ekranu, a koje su se desile i naveo je da Bane Čolak i Ivana Krunić krišom imaju s*ksualne odnose.

- Ne znam kako, ali u Beloj kući i na imanju „Zadruge“ dešavaju se i neke stvari i situacije koje nisu prikazane na televiziji. Unutra u rijalitiju mnogi govore da su se Ivana i Bane s*ksali ovde ili onde i šuškaju po ćoškovima o tome - rekao je Mirko, pa dodao kako je fasciniran pokrivenošću kamerama celog rijaliti-poseda.

Mirko Gavrić

printscreen

Mirko Gavrić, Foto: printscreen

- Verujem da ima još takvih situacija koje nisu gledaoci videli, ali sumnjam da ih produkcija nije snimila jer, ako je u prošloj sezoni moglo i nešto da se sakrije, sada ne može. Sam sam se uverio u to jer sam podizan za crnim stolom i pitan za situacije za koje sam mislio da su bile moja prilika da neopaženo razmenim sa nekim mišljenje u prolazu. Apsolutno se vidi sve što se dogodi, samo je pitanje šta odaberu da prikažu - otvoreno je rekao Gavrić.

- Vidi se šta se desi, ali se ne vidi šta je u glavama ljudi koji su unutra, šta im se kuva, šta ih muči i šta bi voleli. Siguran sam da počinje pucanje po šavovima kod mnogih i da će nastati pravi šou. Nove ljubavi će planuti, svađe će biti sve češće. Sprema se oluja u „Zadruzi" - predviđa Gavrić.

Mirko Gavrić

YouTube/Printscreen

Mirko Gavrić, Foto: YouTube/Printscreen