Mina Vrbaški
Alo!/ Dejan Briza
Mina Vrbaški

Screenshoot Instagram

Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Instagram

Mina Vrbaški ušla je u „Zadrugu 3“ i tako postala ravnopravni učesnik, a jedan od uslova koje je postavila produkciji jeste da bude zaštićena od cimerke i bivše drugarice Tare Simov, zbog koje je pre nekoliko godina ošišana na ćelavo.

PROČITAJTE I:

 

Kako naš izvor navodi, Mina je zahtevala da u slučaju fizičkog kontakta sa Tarom, ona bude izbačena iz kuće.

Tara Simov

Masanori Jošida/Alo!

Tara Simov, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Mina i Tara bile su jako bliske prijateljice sve do trenutka kada su se sukobile oko istog dečka. Kada se situacija između njih zakuvala, Tara je tadašnjoj Mininoj devojci ispričala da je Mina vara, posle čega ju je ta devojka brutalno pretukla i ošišala na ćelavo. Minin i Tarin rat trajao je mesecima, čak su se potukle i na jednom prestoničkom splavu, a sumnjalo se da je i batine koje je Mina dobila od grupe muškaraca nekoliko meseci kasnije namestila upravo Tara - priča izvor i objašnjava da je Vrbaški tražila zaštitu u strahu da će je bivša prijateljica napasti dok spava ili dok ne gleda.

Tara Simov

Screenshot Instagram

Tara Simov , Foto: Screenshot Instagram

- Jedan od glavnih razloga zbog kojih se Mina toliko premišljala oko ulaska u rijaliti upravo je Tarino nasilničko ponašanje. Objasnila je da vuče traume od nasilja koje je pretrpela kako od te devojke tako i od njenih prijatelja, te da strahuje da će je napasti i povrediti dok spava.

Ispričala je da je posle batinanja nedeljama bila u modricama i da ne želi ponovo da prolazi kroz to. Kada je sa produkcijom dogovorila da će Tara posle najmanje greške ili fizičkog napada biti izbačena, pristala je da bude učsenik - otkriva izvor „Alo!“.

Mina Vrbaški

Ana Paunković

Mina Vrbaški, Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović ponovo trudna?! Rodiće Filipu još jednog sina, otkrivamo sve detalje!