Mina Vrbaški
Screenshoot Instagram
Mina Vrbaški

Screenshot Instagram

Mina Vrbaški, Foto: Screenshot Instagram

Bivša učesnica Zadruge, Mina Vrbaški, iznenadila je sve objavom na Instagramu na kojoj pozira u haljini i drži se za poveći stomak, a sve to začinila je i komentarom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Mina je sliku sa trudničkim stomakom, bar se tako čini na njoj, objavila na Instagram storiju, a uz sliku je "priložila" i objašnjenje u vidu emotikona bebe, čime je fanove još više navela na ovu pomisao.

Mina Vrbaški

Screenshot Instagram

Mina Vrbaški, Foto: Screenshot Instagram

Upravo zbog ovoga su se svi zaprepastili i zapitali se da li je zaista u drugom stanju, i ako jeste ko je otac deteta, pogotovo što je na Crnogorskom primorju uživala u društvu muškaraca.

Međutim, s obzirom na Minine prijašnje postove na storiju - a ima ih dosta, čini se da je ovo samo za potrebe snimanja spota u kojem bivša učesnica Zadruge učestvuje, tako da njeni fanovi ipak mogu odahnuti, jer je još uvek ne čeka majčinstvo.

Mina Vrbaški uhvaćena sa misterioznim muškarcem u PERVERZNOJ POZI! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 14.07.2019. 13:25 - 09.08.2019. 17:30 Bivša učesnica Zadruge 2, Mina Vrbaški, tokom svog boravka u "Beloj kući" bila je u centru pažnje zbog priznanja da se bavila prostituijom, ali i zbog svojih ljubavnih veza sa nekoliko svojih cimera.

Pogledajte BONUS video:

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 3, a evo gde će biti Željko za to vreme!

 

 

Komentari (1)

Jovan

29.08.2019 11:58

I ona hoće da ide Miljaninim putem.