Stefan Karić
printscreen
Stefan Karić

printscreen

Foto: printscreen

U Beloj kući nastao je totalni haos kada je Mima Živković bez dlake na jeziku počela da obrazlaže ko su najpohlepnije osobe u "Zadruzi", a gde je, između ostalog navela Marka Janjuševića Janjuša.

Niko nije očekivao da će Ivana Šopić stati u njegovu odbranu iako svi znaju da oni više nisu u dobrim odnosima, a i spekulisalo se o tome da je ona u njega zaljubljena.

Ivana Šopić

Screenshot

Foto: Screenshot

- Što se tiče pohlepe, pokazuje kakvi smo to što ni viljuške i kašike nemamo. Sve ću da uzmem šta nađem i so i ulje. Jedan od pohlepnih je Janjuš koji mi nikad ništa nije dao - rekla je Mima.

- Ti si njemu uzimala kašiku, a sad ga prozivaš! Indijancu mali, seljančuro. Ti si nestvarno biće. Ispala si iz mađioničarskog trika - rekla je Šopićeva.

- Ispala sam iz Slađinog stomaka, Slađo, kraljice! Karić koji je agresivac - rekla je Mima.

Zadruga

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

- Znači, ja tebe volim, ti nisi žena - rekao je Karić.

- Ona se sa mnom svađa, jer branim Janjuša! Ja ne znam devojke koje izvodiš napolju, da li im plaćaš. Janjuše, moram da ti pružim ruku zbog tvoje harizme, zbog toga te devojke vole - rekla je Mima.

Inače, danas je u emisiji "Magazin IN", gostovao i Stefanov otac, Osman Karić sa Miljanom Kulić, koji je govorio o Stefanovim devojkama, ali i o njegovoj taktici u rijalitiju, vezi sa Ivom Grgurić... Zapravo se radi o emisiji o kojoj je Miljana već govorila, te je pohvalila Osmana Karića. Pogledajte kako je to izgledalo.

 

Komentari (1)

Sandra

15.02.2020 23:34

MIMA JE KRALJICA. SVAKA NJENA REC JE ZLATA VREDNA. ISKRENA,DIREKTNA I NEPONOVLJIVA. JEDINA KOJA SVIMA KAZE ISTINU U LICE ! MIMA BRAVO !!!!!