Miloš Bojanić
printscreen
Miloš Bojanić

printscreen

Miloš Bojanić, Foto: printscreen

Lepi Mića tvrdi da je Miloš Bojanić prvu ženu varao sa nekadašnjom kafe-kuvaricom iz Granda. On je dodao da je tu aferu njegovoj ženi razotkrila Lepa Brena.

On je tokom svađe sa Bojanićem sve ispričaro, ali je to Miloš porekao.

- Svaku noć si sedeo sa mnom, davao sam ti pare za nastupe. Pi*ko jedna, smrdo ljudska. Ja se kunem! Zakuni se u Mikicu i Baneta ako ja lažem. On je gad od čoveka, džukela! U usta ti se pose*em, je*em te u usta! Prvu ženu je prevario sa sadašnjom ženom Brankom. Evo ovako je bilo - počeo je Mića.

PROČITAJTE JOŠ:

- Branka je radila kao kafe-kuvarica u "Grandu". On se s njom tada švalerao. Zvao je Branku kad je bio sa ženom u Bijeloj, zaboravio je da spusti slušalicu. Brena je namerno pozvala njegovu prvu ženu, koja je digla slušalicu, a s druge strane se javila Branka. Zbog toga se ona razvela. Indijanac jedan! - rekao je Mića urlajući.

- Tvoja žena je moj poznanik. Branka je super žena, crna, podebela, iz Batajnice, ja mislim - objasnio je Mila.

- Izađi nekulturna budalo! On traži kadar preko mene da bi bio popularan. Ali popularnost nije prelazna. Dva puta sam ga sreo. Jednom u Nemačkoj, u kući mog prijatelja. Drugi susret je bio u Budvi, pevao je u kafiću svako veče, a ja sam tamo gostovao dva ili tri puta. Nismo ni sedeli za istim stolom - počeo je Miloš.

Lepi Mića

Alo / Dejan Briza

Lepi Mića, Foto: Alo / Dejan Briza

- On je rekao da je bio u svim mojim kućama. To nije tačno, ne mogu biti nečovek da kažem neistinu. Iznenađen sam, a na neki način i nisam, jer je proradila sujeta - ja sam izgrađena i kulturna ličnost, a on je pljuvator. Ne smatram ga za kolegu, on je pevao neke pesme koje nemaju veze sa životom. Bilo bi me sramota da mi je prijatelj - ispričao je Bojanić.

Brenin tim rekao je da ne komentrariše ovakve priče, dok je Branka izjavila ovo:

- Nemam komentar na te gluposti. Molim vas, shvatite me. Ja samo želim sebe da zaštitim. Ne mogu da opet proživljavam "Farmu". Nemam komentar na Mićine gluposti.

 BONUS VIDEO:

SPREMA SVADBU? Ana Sević prvi put javno progovorila o dečku Danijelu i trudnoći!