SVE SE DESILO SINOĆ POSLE ŽURKE! Miljanina čipka završila kod Darka Lazića! Kulićeva Drvetu mudrosti otkrila detalj koji će vas šokirati!

Bez blama!

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: alo.rs

Miljana Kulić otišla je u Rajski vrt kako bi Drvetu mudrosti prenela utiske posle upoznavanja, ali i sa sinoćne žurke kada je pevao njen omiljeni pevač Darko Lazić.

SVE JE IZMIŠLJENO ZBOG JEDNOG RAZLOGA! Laž o pomirenju?! Zola ne može očima da vidi Miljanu, nazvao je kravom bolesnom!

- Šta se dešava kod tebe Miljana? - upitalo je Drvo Miljanu.

- Skeniram ljude, isto kao što Leposava skenira mene. Sa starim zadrugarima provodim više vremena nego sa novim. Mudro ćutim. Sinoć sam Vladimiru prišla da ga malo provociram, da pravim šou, a on to ne razume. Kad mu je teško, uvek ću mu prići. Moj odnos sa sa Mirkom Gavrićem je čudan, ni sama ne znam - pričala je Miljana, a onda otkrila detalj sa sinoćne žurke, kada je njena crna čipka završila u rukama pevača.

NIKAD JOJ NIJE BILO TEŽE Dušica Jakovljević stala pred kamere i sa knedlom u grlu progovorila o Gruu!

- Sinoć je bilo odlično na žurki, Darko Lazić je pevao. Stefan Milošević me je pitao da li imam neki veš ili brushalter da bacim Darku Laziću. Ja sam mu rekla da je čovek oženjen i da me ne zanima u tom smislu. Rekla sam mu da mogu da mu dam. Našla sam crnu čipku koju sam nosila na moru, ali sam rekla Stefanu da se ne sazna da sam ja to dala i Darko kao da je znao i pitao je da li je to moje. Ja neću da se priča kako sam ja oženjenom čoveku bacala čipku. Mnogo sam se obradovala kada je on došao. Imala sam tremu, nisam znala kako ću da reagujem. Ja njega mnogo volim, i njega i njegovu porodicu - podelila je Miljana sa Drvetom mudrosti svoje utiske sa sinoćne žurke.

BEZ BLAMA! Luna je trpela užasne bolove, a sada je uživo u programu pokazala kako izgledaju njene grudi posle operacije!

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Printscreen

Potom je Miljana upitala Drvo mudrosti da joj ispuni muzičku želju, a zauzvrat je ona morala da otkrije jednu tajnu zbog koje će sigurno svi ostati u šoku. Naime, Kulićeva je otkrila kako Nataša Radan i Dragana Stojančević potajno gaje emocije prema njoj.

NEĆE PEVATI, NIJE SPREMNA! Gagi ponizio Lunu za sva vremena! Ni rođeni otac ne veruje u njene muzičke sposobnosti!

- Verovatno niko to nije primetio, ja jesam, Nataša Radan me je poljubila u usta. Bila sam u šoku. Rekle su mi da sam j*bozovna, pipkaju me, idu za mnom. Nikad mi se nije desilo da mi devojka udeljuje komplimente, da pričaju kako se pale na mene. Jedna i druga (Dragana Stojančević) pokušavaju da mi se približe, a mene je sramota. Ja sam njima rekla da mene žene ne zanimaju - otkrila je Miljana.

 BONUS VIDEO:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi